Janicsák Veca és férje elárulták, miért kaptak össze olyan gyakran az Ázsia Expressz forgatásán

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv -
vita házasság férj Ázsia Expressz 2. Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janicsák Veca és férje elárulták, a hétköznapokban teljesen másként viselkednek egymással, mint az Ázsia Expresszben.

A tévénézők is szemtanúi lehetnek, ahogyan egyre nő a feszültség az Ázsia Expressz című műsorban Janicsák Veca és férje között. Bár a verseny valóban nagyon kiélezett, sokan furcsán néznek rájuk, mondván, egy házaspárnak nem kellene így beszélnie egymással.

Az énekesnő és szerelme most a Blikknek elárulták, odáig vannak egymásért és a hétköznapokban egyáltalán nem így viselkednek, csupán a játék hozta ki belőlük ezt.

Veca épp annyira érzékeny nő tud lenni, mint amekkora szenvedéllyel veti bele magát egy-egy feladatba. Az Ázsia Expressz során egy nem mindennapi helyzetbe csöppentünk, ami jóval feszültebb pillanatokat szült, mint egy átlagos hétköznap. Veca versenyhelyzetben mindig a maximumra törekszik, ahogy itt is, de emellett csodás anya és feleség, maximálisan odaadó és gondoskodó. (...) Olykor adódtak közöttünk konfliktusok, mint minden párnál, hiszen extrém körülmények között voltunk, legtöbbször éhesen és kialvatlanul. A hétköznapokban sem vagyunk hibátlanok, de akkor nem vagyunk állandó versenyhelyzetben. Ázsiában is betartottuk a szabályt, amit itthon: haraggal sosem feküdtünk le aludni, mindig megbeszéltünk mindent, mielőtt lezártuk volna a napot" – nyilatkozta Ladányi Jancsó Ábel.

Ázsia Expressz 2. Janicsák Veca és Ladányi Jancsó Abel Forrás: TV2/sajtoszoba.tv
Elképesztő dolgot kapott születésnapjára Ördög Nóra Nánási Páltólhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-elkepeszto-dolgot-kapott-szuletesnapjara-ordog-nora-nanasi-paltol.htmlTegnap, szeptember 8-án volt Ördög Nóra 38. születésnapja. A férje, Nánási Pál pedig egy igen különleges dolggal lepte meg.TV + Sztárok--Bochkor Gábor elárulta, milyen a viszonya most Várkonyi Andreávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-bochkor-gabor-elarulta-milyen-a-viszonya-most-varkonyi-andreaval.htmlA Bors készített interjút Bochkor Gáborral, amiben új műsora mellett a lányával való kapcsolatáról és az exéhez, Várkonyi Andreához fűződő viszonyáról is őszintán beszélt.TV + SztárokOrigoVajna Tímea elhagyta az országothttp://www.life.hu/sztarok/20190909-vajna-timea-elhagyta-az-orszagot.htmlPéntek óta az Egyesült Államokban tartózkodik Vajna Timi, a januárban elhunyt Andy Vajna özvegye - írja a Blikk.TV + SztárokOrigoTóth Gabi elárulta, mikor születik meg kislányahttp://www.life.hu/sztarok/20190908-toth-gabi-elarulta-mikor-szuletik-meg-kislanya.htmlTóth Gabi év végén fogja világra hozni első kislányát. Elárulta a pontos időpontot. TV + SztárokOrigoErdélyi Mónika egy hatalmas kígyót vett kislányának, Mollinak: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190908-erdelyi-moninak-egy-hatalmas-kigyot-vett-kislanyanakmollinak-foto.htmlErdélyi Mónikáék nem mennek a szomszédba egy kis poénért. Ezúttal is vicceset posztoltak. TV + Sztárok--Hekkerek támadták meg Görög Zita Instagram fiókját: ő maga mesélte elhttp://www.life.hu/sztarok/20190908-hekkerek-tamadtak-meg-gorog-zita-instagram-fiokjat-o-maga-meselte-el.htmlGörög Zita profilját török hekkerek támadták meg. A modell-műsorvezető időben meg tudta fékezni őket. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.