6 millióan lájkolták Kylie Jenner formás idomait

mell szexi Kylie Jenner dekoltázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kylie Jenner elképesztően sok lájkot gyűjtött be a közösségi oldalon friss fotójával.

Kylie Jenner ismét megvillantotta formás idomait a közösségi oldalán. A valóságshowsztár egy egyszerű testhezálló fekete dresszben mutatta meg magát, amelyben jól kirajzolódtak vonalai: egyből minden szem a dekoltázsára szegeződött.

Értékelték is a rajongói a szexi fotót, már közel 6 millió lájkot kapott tőlük Kim Kardashian húga.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

obsessed w @skims

Kylie ✨ (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

Gáspár Zsolti szerint Demcsák Zsuzsa lenézi őthttp://www.life.hu/sztarok/20190913-gaspar-zsolti-szerint-demcsak-zsuzsa-lenezi-ot.htmlGáspár Zsolti az Ázsia Expresszben szólt be Demcsák Zsuzsának, mondván, a tévés lenézi őt. TV + SztárokOrigoVéletlenül megvillantotta mellbimbóját Winnie Harlowhttp://www.life.hu/sztarok/20190913-veletlenul-megvillantotta-mellbimbojat-winnie-harlow.htmlWinnie Harlow véletlenül megvillantotta mellét. TV + Sztárok--Schmuck Andor így ismerte meg fiatal kedvesét, Eszterthttp://www.life.hu/sztarok/20190913-schmuck-andor-igy-ismerte-meg-fiatal-kedveset-esztert.htmlSchmuck Andor elárulta, hogyan ismerte meg a nála 26 évvel fiatalabb menyasszonyát, Esztert. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo6 hónapos terhesen vesztette el kisbabáját Demi Moorehttp://www.life.hu/sztarok/20190913-6-honapos-terhesen-vesztette-le-kisbabajat-demi-moore.htmlDemi Moore elárulta, babát várt egykori férjétől, Ashton Kutchertől, ám a kicsit elvesztette. TV + Sztárok--Áll a bál: Gáspár Evelint nem hívták meg az Ázsia Expressz találkozórahttp://www.life.hu/sztarok/20190913-all-a-bal-gaspar-evelint-nem-hivtak-meg-az-azsia-expressz-talalkozora.htmlGáspár Evelin kissé megsértődött azon, hogy nem hívták meg Ázsia Expressz-beli társai a közös találkozóra. TV + SztárokOrigoSofia Vergara brutálisan szexi fotót mutatott magáról: bikiniben pózolhttp://www.life.hu/sztarok/20190913-sofia-vergara-brutalisan-szexi-fotot-mutatott-magarol-bikiniben-pozol.htmlSofia Vergara teste mindig is irigylésre méltó volt: megmutatta, hogyan nézett ki a 90-es években bikiniben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.