Ilyen időjárásra számíthatsz vasárnap

Forrás: Shutterstock -
időjárás szeptember
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap nagyrészt derült idő lesz, inkább csak kevés fátyol- és gomolyfelhő lehet az égen, vasárnap délelőttől már nyugaton is napos időre lehet számítani. Csapadék nem lesz. Vasárnap a délnyugatira forduló szél már többnyire mérsékelt marad.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 5 és 10 fok között várható. Ennél a szélvédett északi völgyekben néhány fokkal hidegebb, a felhősebb Nyugat-Dunántúlon néhány fokkal melegebb lesz.
A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 21 és 26 fok között alakul.

Forrás: Shutterstock

Halálos baleset történt az M5-ös autópályán Soroksárnálhttp://www.life.hu/news/20190914-halalos-baleset-tortent-az-m5os-autopalyan-soroksarnal-szombaton.htmlEgy nő meghalt, amikor három autó rohant egymásba szombaton az M5-ös autópálya Budapestről kivezető, soroksári szakaszán, a 15. kilométerszelvényben - közölte a rendőrség a honlapján. NewsOrigoHalálos autóbaleset történt Ásotthalomnálhttp://www.life.hu/news/20190912-halalos-autobaleset-tortent-asotthalomnal-csutortok-hajnal.htmlHalálos autóbaleset történt az 55-ös főúton Ásotthalom közelében csütörtök hajnalban - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. NewsThinkstockEz lehetett a Hableány utolsó áldozatának sorsa: lehet, sose kerül elő a holttestehttp://www.life.hu/news/20190908-ez-lehetett-a-hableany-utolso-aldozatanak-sorsa-lehet-sose-kerul-elo-a-holtteste.htmlMég mindig nem találták meg a Hableány utolsó áldozatábnak, egy 41 éves, dél-koreai nő holttestét. A hajó matrózának családját képviselő ügyvéd, Magyar György szerint a szakértői következtetések arra vezetnek rá, hogy az utolsó, még elő nem került áldozat, igazából az első volt. NewsFotó: Mudra László - OrigoElérte Kanadát a Dorian hurrikán, és több ezren menekültek el a Bahamák letarolt szigeteirőlhttp://www.life.hu/news/20190908-elerte-kanadat-a-dorian-hurrikan-es-tobb-ezren-menekultek-el-a-bahamak-letarolt-szigeteirol.htmlHeves esővel és erős széllel elérte Kanada atlanti partját szombat este a Dorian hurrikán. Több százezer ember otthonában megszűnt az áramszolgáltatás Új-Skócia tartományban, fővárosában, Halifaxben pedig a belvárosban ledőlt egy építési daru. Közben több ezer ember menekült el a Bahamák korábban letarolt északi szigeteiről. A vihar pusztításának egyelőre egyetlen áldozata sincs Kanadában.News--Mesterséges kómában tartják az amerikai Juan Manuel Correa F-2-es autóversenyzőthttp://www.life.hu/news/20190908-mesterseges-komaban-tartjak-az-amerikai-juan-manuel-correa-f2es-autoversenyzot.htmlMesterséges kómában tartják az amerikai Juan Manuel Correát, aki részese volt a francia Anthoine Hubert halálos balesetének a Forma-2-es sorozat múlt szombati, belgiumi versenyén. NewsOrigoHárman meghaltak egy balesetben a 2-es úton Vác környékénhttp://www.life.hu/news/20190908-harman-meghaltak-egy-balesetben-a-2es-uton-vac-kornyeken-szombaton-este.htmlAutóbaleset történt szombaton este a 2-es főúton Vác közelében. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.