Saját autója gázolt halálra egy férfit Budapesten

Forrás: Shutterstock -
gázolás baleset Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rettenetesen szerencsétlen baleset történt tegnap Pesterzsébeten. Egy férfit a saját autója gázolt halálra.

A Blikk számolt be arról, hogy a XX. kületben, a Szent Lőrinc utcában saját kisteherautója ütött el egy férfit. A kocsiban egy nő is ült, aki végignézte az esetet.

A mentőknek sikerült a helyszínen újraéleszteni a férfit, majd stabilizálni az állapotát, ám a kóházba szállítás után meghalt.

Már négy halálos áldozata van a rendkívüli időjárásnak Spanyolországbanhttp://www.life.hu/news/20190914-mar-negy-halalos-aldozata-van-a-rendkivuli-idojarasnak-spanyolorszagban.htmlMár négy halálos áldozata van a rendkívüli időjárásnak Spanyolországban. A heves esőzések rendkívüli áradásokat okoztak. News--Erdőtüzek keletkeztek több helyen Görögország déli részénhttp://www.life.hu/news/20190914-erdotuzek-keletkeztek-tobb-helyen-gorogorszag-deli-reszen.htmlA nagy szárazság és az erős szél miatt több helyen keletkeztek erdőtüzek pénteken Görögország déli részén. News--Fidel Castro krokodiljának harapása miatt amputálták egy svéd férfi karjáthttp://www.life.hu/news/20190913-fidel-castro-krokodiljanak-harapasa-miatt-amputaltak-egy-sved-ferfi-karjat-1.htmlFidel Castro hajdani kubai vezető tulajdona volt az a krokodil, melynek harapása miatt amputálták egy svéd férfi karját - írta egy svéd napilap. News--Trópusi vihar vonul végig a hurrikán sújtotta Bahamákon az elkövetkező napokbanhttp://www.life.hu/news/20190913-tropusi-vihar-vonul-vegig-a-hurrikan-sujtotta-bahamakon-az-elkovetkezo-napokban-1.htmlTrópusi vihar vonul végig az elkövetkező napokban a Bahamákon, ahol két héttel ezelőtt hatalmas pusztítást vitt véghez a rendkívüli erejű Dorian hurrikán - figyelmeztetett helyi idő szerint csütörtökön a miami hurrikán-előrejelző központ. News--Világháborús bombát hatástalanítanak vasárnap a Móricz Zsigmond körtérnélhttp://www.life.hu/news/20190913-vilaghaborus-bombat-hatastalanitanak-vasarnap-a-moricz-zsigmond-korternel.htmlVilágháborús bombát hatástalanítanak vasárnap Újbudán a Magyar Honvédség (MH) tűzszerészei. Emiatt kiürítésre és lezárásokra kell készülni a Móricz Zsigmond körtérnél.News--Tűz pusztított egy Rio de Janeiró-i kórházban, többen meghaltakhttp://www.life.hu/news/20190913-tuz-pusztitott-egy-rio-de-janeiroi-korhazban-tobben-meghaltak.htmlLegalább tizenegy halálos áldozata van egy Rio de Janeiró-i kórházban éjszaka kitört tűznek - közölte pénteken a Globo 1 nevű brazil televíziós csatorna, hozzátéve, hogy a lángokat azóta megfékezték. A tűz okait egyelőre vizsgálják, a hatóságok rövidzárlatra gyanakodnak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.