Egy évvel ezelőtt házasodott össze szerelmével Koholák Alexa, aki szerelmes szavakkal köszöntötte szerelmét közösségi oldalán.

1 éve kötötte össze hivatalosan az életét Alexa és jóval idősebb párja. Bár a kapcsolat alaposan megbotránkoztatta Alexa követőit és családját is, ám az idő a párost igazolja. Alexa még mindig fülig szerelmes.

"1 éve mondtuk ki az IGENT!  IGENT egy közös életre, egy igaz szerelemre, amit se a külvilág véleménye, se a családom kételkedése, se a nehézségek nem tudtak megállítani. Sokszor sírtunk, nevettünk együtt az 1év alatt, rengeteget temettem az arcom a mellkasába, amikor minden rosszra fordult, de Ő mindig azt mondta, hogy mi KETTEN mindent megoldunk!
És milyen igaza lett! Mi ketten vagyunk a MEGOLDÁS, a SZERETET, A BÉKE, A HARMÓNIA, AZ ÚT!
MI KETTEN EGYÜTT, egy igazi egység, amit az ÉGIEK vigyáznak, segítenek!
Mit is kívánhatnék még magamnak rajtad kívül az életben?! Csak azt szeretném, hogy míg világ a világ, mi KETTEN együtt éljünk és ha lehet ilyet kérni, akkor azon is túl, szeress és én szeresselek. Így kerek az életem, VELED! A JÓ ISTEN vigyázza, segítse minden lépésedet, gondolatodat, lélegzetedet minden percben, és csak remélni tudom, hogy a felét vissza adhatom neked annak a sok jónak, amit te adtál nekem! SZERETLEK Minden percben, minden pillanatban, mindörökkön örökké!"

Árulkodó fotók: új taggal bővül Koholák Alexáék családja
Koholák Alexa a közösségi oldalán osztotta meg a nagy hírt: örökbefogadáson gondolkodik. Az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője 28 évesen készen áll rá, hogy bővüljön a család.