szülés utáni depresszió videó Voksán Virág vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy igen nehéz és sokak által titkolt betegségről vallott Voksán Virág élő adásban.

Hamarosan egy éves lesz Vokság Virág kisfia, Beni. A népszerű lemezlovas az első időszakról mesélt. Elárulta, hogy kisfia eleinte nagyon hasfájós volt, ő pedig a sokakat érintő szülés utáni depresszióban szenvedett.

"Nagyon kevés az a nő, aki a szülés után nem lesz depressziós. Hormonok. Ezt még mi nők sem értjük. Teljesen máshogy látsz dolgokat, a világképed más lesz, csak a rosszra tudsz gondolni" - mesélte Virág.

Berki Krisztián kezdetben nem jött ki anyósávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190917-berki-krisztian-kezdetben-nem-jott-ki-anyosaval.htmlMazsi anyukája kezdetben nem igazán kedvelte Berki Krisztiánt, mára azonban teljes értékű családtagnak érzik őt.TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Janicsák Veca keményen beolvasott Gáspár Evelinnek - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190917-azsia-expressz-2janicsak-veca-kemenyen-beolvasott-gaspar-evelinnek-video.htmlAz Ázsia Expressz második évadában egyre jobban forronganak az indulatok. Gáspár Evelinék csúnyán összekaptak Horváth Grétáékkal és Janicsák Vecáékkal. Az énekesnő alaposan be is olvasott neki.TV + SztárokOrigoMegalázó: a közösségi oldalról tudta meg Liam Hemsworth, hogy Miley Cyrus elválik tőlehttp://www.life.hu/sztarok/20190917-megalazoa-kozossegi-oldalrol-tudta-meg-liam-hemsworth-hogy-miley-cyrus-elvalik-tole.htmlMiley Cyrus és Liam Hemsworth kapcsolata a sokadik felvonás után ezúttal végérvényesen véget ért. Most az is kiderült, hogyan tudta meg a férj, hogy felesége nem kér már belőle.TV + Sztárok--Epres Panni megmutatta testvérét - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190917-epres-panni-megmutatta-testveret.htmlEpres Panni megmutatta testvérét, akivel nagyon hasonlítanak egymásra. TV + Sztárok--Pszichológus elemzte Meghan hercegné Harry hercegnek szánt születésnapi köszöntéséthttp://www.life.hu/sztarok/20190917-pszichologus-elemzte-meghan-hercegne-harry-hercegnek-szant-szuletesnapi-koszonteset.htmlPszichológus elemzte Meghan hercegné fényképes összeállítás Harry hercegnek: ezt jelentik a fotók. TV + Sztárok--Varga Izabella bikiniben mutatta meg alakját - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190917-varga-izabella-bikiniben-mutatta-meg-alakjat.htmlA 46 éves Varga Izabella megvillantotta tökéletes alakját bikiniben: elképesztően néz ki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.