Terry Black többször legyőzte a rákot, végül szívinfarktus miatt vesztette életét. Halála előtt még bizakodott, habár az orvosok nem sok jóval kecsegtették. Sajnos nekik lett igazuk. 

Terry Black 71 évesen távozott az élők sorából. Sok megpróbáltatás után végül szívinfarktus okozta a halálát. Élete utolsó napja előtt még beszámolt a vele történtekről. 

Terry Black augusztusban járt utoljára Magyarországon, kutyáját hozta állatorvoshoz, valamint találkozni szeretett volna néhány régi barátjával, mielőtt gyermekeinek elkezdődik az iskola. Harangozó Teri emléktáblájára az énekesnő halálának évfordulójára koszorút is vitt.

Terry Black halála előtt adott nyilatkozatotForrás: RTLKLUB/Sajtóklub

„Másnap lettem rosszul, iszonyú fájdalom nyilallt a mellkasomba, nem kaptam levegőt. Mentővel vittek az ügyeletes kórházba. Szívinfarktusom volt. Elláttak, kaptam infúziót, gyógyszereket. Saját felelősségemre kijöttem, mert a kiskutyámat nem hagyhattam egyedül" – mondta a Blikknek Terry Black, aki néhány nap pihenés után hazavezetett Münchenbe. „Még szerencse, hogy az úton nem kaptam újabb infarktust" – tette hozzá, akinek orvosa szívkatéterezést írt elő, de Terry Black újabb szívinfarktust kapott otthon. "Volt erőm kocsiba ülni, kétsaroknyira lakunk a kórháztól. Daninak mondtam, ha út közben elájulok, hívjon mentőt. Odaértünk, de kiszállni már nem tudtam, a fiam kiabálva rohant be a kórházba: »Apámnak infarktusa van!«" - számolt be a történtekről. Vasárnap pedig bizakodva mesélte, hogy már kiszedték belőle a csöveket. "Hazaengednek, de az orvos nem sok jóval biztat. Azt mondta, hiába van szívritmus-szabályozóm, hiába tágították ki az ereimet, bármikor jöhet egy újabb infarktus, vagy hirtelen szívleállás. Hálás vagyok a német és a magyar orvosoknak, már régen meghalhattam volna, ha nem segítenek" - mondta. Azt is elárulta, hálás, hogy láthatta felnőni gyermekeit. Úgy neveltem őket, hogy tudjanak vigyázni magukra, ha valami baj történne velem" - tette hozzá. Másnap vesztette életét.