Így érzi most magát Pécsi Ildikó férje, Szűcs Lajos

Forrás: TV2 -
vastagbélrák Pécsi Ildikó Szűcs Lajos kórház rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre jobban érzi magát Pécsi Ildikó férje, Szűcs Lajos miután kiengedték a kórházból.

Mint arról már a Life.hu is beszámolt, kiengedték a kórházból Pécsi Ildikó férjét. Szűcs Lajosnál korábban vastagbélrákot diagnosztizáltak és meg kellett őt műteni. A művésznő a Ripostnak újabb jó hírekről számolt be, úgy tűnik, férje valóban jobban érzi magát.

Hála az égnek csak jó hírekről tudok beszámolni. Az én Lajosom köszöni szépen, jól van, úgy látom napról napra javul az állapota, egyre erősebb. Szerencsére az étvágya is nagyon jó, főleg azt szereti, ha valami házias koszttal lepem meg. Nem győzök elég hálás lenni a sorsnak, hogy végre hazajöhetett a kórházból és visszakaphattam őt. Természetesen odaadóan ápolom, semmi mással nem foglalkozom, csak a gyógyulásával."

Pécsi Ildikó Forrás: TV2
Janicsák Veca kiakadt Gáspár Evelinrehttp://www.life.hu/sztarok/20190919-janicsak-veca-kiakadt-gaspar-evelinre.htmlJanicsák Veca a Gáspár Evelinnel folytatott vita után fakadt ki. Az is megfordult a fejében, hogy esetleg feladja az Ázsia Expresszt. TV + SztárokOrigoEgyelőre nem láthatja gyermekét Csilla, L.L. Junior volt párjahttp://www.life.hu/sztarok/20190919-egyelore-nem-lathatja-gyermeket-csilla-ll-junior-volt-parja.htmlRendezni akarta viszonyát L.L. Junior és Csilla, de úgy tűnik, hogy nem sikerült mindent elsimítani. Csilla ügyvédje azt állítja, hogy az anya nem láthatja gyermekét. TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2: így érezték magukat Janicsák Vecáék az idegen emberek otthonaibanhttp://www.life.hu/sztarok/20190919-azsia-expressz-2-igy-ereztek-magukat-janicsak-vecaek-az-idegen-emberek-otthonaiban.htmlA végéhez közeledve egyre nagyobb feszültségeket élnek át az Ázsia Expressz szereplői. Janicsák Veca a Life.hu-nak elmondta, ő hogyan éli meg a konfliktusokat, és azt is megtudtuk, mi mindent szoktak csinálni, ha bekéredzkednek egy idegen család otthonába.TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Gáspár Evelin üvöltött, káromkodott - így veszekedett Janicsák Vecávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-azsia-expressz-2gaspar-evelin-uvoltott-karomkodott-igy-veszekedett-janicsak-vecaval.htmlGáspár Evelin magából kikelve üvöltött és káromkodott. Teljesen kiakadt Janicsák Vecáékon és Horváth Grétáékon. TV + SztárokOrigoVictoria Beckham elárulta hálószobatitkaikat: ezt csinálják David Beckhammelhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-victoria-beckham-elarulta-haloszoba-titkaikat-ezt-csinaljak-david-beckhammel.html20 éve alkot egy párt David és Victoria Beckham. A szexi divattervező elárulta, hogyan töltik idejüket a hálószobájukban. TV + Sztárok--Aaron Carter halálosan megfenyegette bátyja, Nick Carter várandós feleségéthttp://www.life.hu/sztarok/20190918-sajat-occse-aaron-fenyegette-meg-halalosan-nick-carter-varandos-feleseget.htmlNick Carter távoltartási engedélyt kér testéve, Aaron ellen, aki állítólag megfenyegette várandós feleségét, hogy megöli. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.