Gáspár Evelin és Janicsák Veca között a műsorban is nagy volt a feszültség, és a verseny után sem tudták elsimítani a problémákat. Tovább gyűrűzik a botrány. 

Janicsák Veca és Gáspár Evelin között folyamatos a harc az Ázsia Expressz 2-ben, és a jelek szerint a verseny után sem békültek ki. Erről a harcról nyilatkozott Evelin a Mokkában, és azt állította, hogy Veca szájából rasszista mondat is elhangzott. 

Janicsák Veca kikészült EvelintőlForrás: TV2

Odáig fajult, hogy faji megkülönböztetéssel jött" - mondta Evelin. Volt ugyanis egy jelenet, amikor Veca sírva panaszkodott férjének arról, hogy elege van az Evelinnel való vitatkozásból. Ott elhangzott egy csúnya szó, de azt a szerkesztők kisípolták, vagyis valójában egyetlen néző sem tudhatta, mit is mondott pontosan Veca. Ennek ellenére Evelin rajongói rasszizmussal vádolták az énekesnőt, amit Győzike lánya is készpénznek vett. Az eset után a szerkesztők nyilvánosságra hozták a teljes felvételt, és szó sem volt rasszizmusról. 

Elegem van abból, hogy egy ostoba f*sszal kell vitatkoznom!" - mondta akkor Veca. Evelint felkereste a Blikk, és a lány elismerte, nem tudja pontosan mit mondott akkor Veca, de többet nem akart mondani az ügyről. Veca azonban nyilatkozott.

Gáspár Evelin olyasmivel vádolta Vecát, ami nem történt megForrás: Instagram/Gáspár Evelin

"Úgy gondolom, ez az eset nem kíván magyarázatot, mivel Evelin olyannal támad, amit soha nem tettem vagy mondtam. Távol áll tőlem a rasszizmus, számomra mindenki egyenlő, hovatartozástól függetlenül. Soha semmilyen megkülönböztetéssel nem illettem senkit, ugyanolyan nyitottsággal fordulok mindenki felé. Mind a barátaim, mind a zenésztársaim között vannak etnikailag vagy éppen vallásilag különböző emberek, akik fontos szerepet töltenek be az életemben, és mind alátámaszthatják az álláspontomat" - mondta Veca. 

A műsor egy részében pedig Gáspár Evelin volt az, aki különbséget tett. "Ilyenek vagytok, ti, magyarok!" - mondta Evelin Vecának. "De hát ti is magyarok vagytok" - válaszolt Veca, amire Evelin csak annyit mondott: "Igen, de bennem van az a másik virtus."