Gömöri András Máté testépítő hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gömöri András Máté színész hobbija a testépítés. A közelmúltban láthattuk, ahogy versenyre készülve tiszta izomra gyúrta magát. Miután vége lett a megmérettetésnek, 25 kilót hízott.

Közel 100 kilót nyom Gömöri András Máté, akire testépítő versenye óta 25 kiló szaladt fel. A színész természetesen már el is kezdte újra a diétát, ugyanis hamarosan megint színpadra áll.

"Valóban, a verseny óta – amikor 77 kilóval mérlegeltem – közel huszonöt kilót szedtem fel, három hete, a születésnapomon száz kiló körül voltam. Azóta egy keveset már leadtam, ugyanis indul a szálkásítási időszak a következő megmérettetésre. Szigorú étkezési, edzési és orvosi szabályok vannak erre, és persze felügyelet mellett csinálom, hiszen háromhavonta húsz kilót felszedni vagy ledobni komolyan megviselheti a szervezetet, ha ész nélkül csináljuk" - mondta a Borsnak a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.