Bennégett nyolc újszülött egy kórházi tűzben Algériában

Forrás: Thinkstock -
tűz kórház újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc újszülött égett benn egy kórház szülészeti osztályán kitört tűzben Algéria keleti részén - közölték algériai sajtó- és hatósági források kedden.

Az algériai állami televízió (ENTV) szerint a tűz a tunéziai határtól nem messze fekvő El-Oued kórházában tört ki kedd hajnalban.

Nyolc újszülött égett benn - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Hatósági források szerint néhány csecsemő halálát a tűz okozta, mások füstmérgezésben vesztették életüket, összesen nyolcan. A lángok közül 11 csecsemőt sikerült kimenteni, valamint megmenekült 107 édesanya és az osztály 28 dolgozója is. A tüzet sikerült megfékezni - írja az MTI.

Otthona előtt gyilkolták meg az egykori NBA-játékost, Andre Emmettethttp://www.life.hu/news/20190924-otthona-elott-gyilkoltak-meg-az-egykori-nba-jatekost-andre-emmettet.htmlAz egykori NBA-kosarast, Andre Emmettet dallasi otthona előtt lőtték le. A kórházba szállítást követően belehalt sérüléseibe a fiatal, 37 éves sportoló. News--Tömegmészárlásra készülhetett a székesfehérvári asszony, aki több embert is benzinnel locsolt lehttp://www.life.hu/news/20190924-tomegmeszarlasra-keszulhetett-a-szekesfehervari-asszony-aki-tobb-embert-is-benzinnel-locsolt-le.htmlEgy székesfehérvári nő a város egyik legforgalmasabb terén benzinnel locsolt le több embert. Az ügy hátterében egy régi viszály és féltékenység állhat. News--Halottnak hitték Icát, akit hat évig láncra verve tartottak egy pincébenhttp://www.life.hu/news/20190924-halottnak-hittek-icat-akit-hat-evig-lancra-verve-tartottak-egy-pinceben-a-targyalas-elkezdododott.htmlN. Ilonát két évvel ezelőtt, karján és lábán láncokkal találták meg, ahogy Monor településen kukázott. Kiderült, hogy az asszonyt hat éve halottnak nyilvánították, miközben egy házaspár fogságában sínylődött. NewsThinkstockA Vénusz egykor lakható lehetetthttp://www.life.hu/news/20190924-a-venusz-egykor-lakhato-lehetett.htmlEgykor lakható lehetett a Vénusz: 2-3 milliárd éven át volt mérsékelt hőmérséklet és víz a bolygón, mígnem több mint 700 millió éve drámai átalakulások hatására megváltozott a planéta 80 százalékának felszíne.NewsOrigoTragédia: újabb gyermekgyilkosság sokkolja a közvéleményt Romániábanhttp://www.life.hu/news/20190923-tragedia-ujabb-gyermekgyilkossag-sokkolja-a-kozvelemenyt-romaniaban.htmlÚjabb gyermekgyilkosság sokkolja a közvéleményt Romániában a Caracalban eltűnt, majd feltehetőleg elrabolt, megerőszakolt és megölt tinilányok ügye után.News--Már 43 kutya pusztult el egy rejtélyes kórban Norvégiábanhttp://www.life.hu/news/20190923-mar-43-kutya-pusztut-el-egy-rejtelyes-korban-norvegiaban.htmlLegkevesebb 173 kutya megbetegedett abban a gyors lefolyású rejtélyes betegségben, amely a kutyákat tizedeli Norvégiában, a helyi hatóságok szerint 43 kutya pusztult el az ismeretlen kórban. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.