Időjárás: borongós és esős napok következnek

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Ralf Hirschberger -
eső időjárás Szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borongós és esős napok következnek.

Szerdán délelőtt keleten várható eső, míg máshol kevés napsütés is lehet. Délután erős felhősödés kezdődik, és ekkor nyugaton ered el az eső. A csúcsérték 19 és 24°C között várható.

Esős, szeles időnk lesz Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Ralf Hirschberger

Csütörtökön késő délutánig borongós idő lesz többfelé esővel, záporral. Délután nyugat felől csökken a felhőzet. Az ÉNy-i szél többfelé lesz erős, néhol viharos. 18 és 23 fok közötti értékeket mérhetünk.

Péntekre azonban már javul a helyzet: a párás, néhol ködös reggelt követően változóan felhős, nagyrészt napos idő várható. Kellemes 20-25 fok valószínű - írja a Köpönyeg.hu.

Tigris ölt meg egy vadászt Oroszország távol-keleti részénhttp://www.life.hu/news/20190924-tigris-olt-meg-egy-vadaszt-oroszorszag-tavolkeleti-reszen.htmlA vadászt Oroszország távol-keleti részén támadta meg a tigris: a férfi életét vesztette. NewsOrigoBennégett nyolc újszülött egy kórházi tűzben Algériábanhttp://www.life.hu/news/20190924-bennegett-nyolc-ujszulott-egy-korhazi-tuzben-algeriaban.htmlNyolc újszülött égett benn egy kórház szülészeti osztályán kitört tűzben Algéria keleti részén - közölték algériai sajtó- és hatósági források kedden.NewsThinkstockOtthona előtt gyilkolták meg az egykori NBA-játékost, Andre Emmettethttp://www.life.hu/news/20190924-otthona-elott-gyilkoltak-meg-az-egykori-nba-jatekost-andre-emmettet.htmlAz egykori NBA-kosarast, Andre Emmettet dallasi otthona előtt lőtték le. A kórházba szállítást követően belehalt sérüléseibe a fiatal, 37 éves sportoló. News--Tömegmészárlásra készülhetett a székesfehérvári asszony, aki több embert is benzinnel locsolt lehttp://www.life.hu/news/20190924-tomegmeszarlasra-keszulhetett-a-szekesfehervari-asszony-aki-tobb-embert-is-benzinnel-locsolt-le.htmlEgy székesfehérvári nő a város egyik legforgalmasabb terén benzinnel locsolt le több embert. Az ügy hátterében egy régi viszály és féltékenység állhat. News--Halottnak hitték Icát, akit hat évig láncra verve tartottak egy pincébenhttp://www.life.hu/news/20190924-halottnak-hittek-icat-akit-hat-evig-lancra-verve-tartottak-egy-pinceben-a-targyalas-elkezdododott.htmlN. Ilonát két évvel ezelőtt, karján és lábán láncokkal találták meg, ahogy Monor településen kukázott. Kiderült, hogy az asszonyt hat éve halottnak nyilvánították, miközben egy házaspár fogságában sínylődött. NewsThinkstockTragédia: újabb gyermekgyilkosság sokkolja a közvéleményt Romániábanhttp://www.life.hu/news/20190923-tragedia-ujabb-gyermekgyilkossag-sokkolja-a-kozvelemenyt-romaniaban.htmlÚjabb gyermekgyilkosság sokkolja a közvéleményt Romániában a Caracalban eltűnt, majd feltehetőleg elrabolt, megerőszakolt és megölt tinilányok ügye után.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.