A Bosszúállók: Végjáték érdekelte a legtöbb magyar nézőt 2019 második negyedében

Forrás: Marvel Studios -
Bosszúállók: Végjáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbb nézőt a Bosszúállók: Végjáték című film vitte a magyar mozikba 2019 második negyedévében. A legnagyobb nézőszámú első tíz film közül kilenc amerikai produkció volt - közölte az MTI-vel az NMHH Kommunikációs Igazgatósága szerdán.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság adatai szerint 2019 második negyedében 3,5 millió néző 5 milliárd forintért váltott jegyet a magyar mozikba.

A legtöbben, 818 ezren a Bosszúállók: Végjáték című szuperhősfilmre látogattak el, a második helyre az Aladdin került 260 ezer nézővel, a harmadik pedig a Csaló csajok című vígjáték lett 248 ezer nézővel.


A tíz legnézettebb filmből kilenc amerikai gyártású a Csodapark című animációs családi vígjátékot leszámítva, amely spanyol koprodukció.

Forrás: Marvel Studios

A friss statisztika szerint az artmozikban is a Bosszúállók: Végjátékra fogyott a legtöbb, 14 ezer 700 jegy, a Marvel filmjét Pedro Almodóvar Fájdalom és dicsőség című produkciója követte 11 ezer 600 nézővel, harmadikként pedig az Oscar-díjas Zöld könyv - Útmutató az élethez futott be 9500 nézővel.
Az artmozik nézőszáma a második negyedévben több mint 237 ezer volt, ami a tavalyi év azonos időszakához képest 30 ezerrel kevesebb. A hálózat jegybevétele, ami több mint 273 millió forint lett, 25 millióval esett vissza 2018 azonos időszakához képest.

A vetítéseken átlagosan 28 néző volt, az artmozik vetítéseire átlagban 16-an váltottak jegyet. Az átlagos jegyár összességében 1466 forint volt, míg az artmozikban 1153 forint. A legolcsóbban Tolna megyében moziztak a nézők, ahol egy jegy átlagosan 929 forintba került - derült ki az NMHH adataiból.

Többször károsították meg Németh Kristófothttp://www.life.hu/sztarok/20190922-tobbszor-karositottak-meg-nemeth-kristof-szineszt.htmlA színész gőzerővel készül saját színháza megnyitójára, azonban azt, hogy melyik darabbal nyitja meg kapuját az intézmény inkább nem árulja el. Ötleteit, munkáját ugyanis sokszor eltulajdonították már.TV + SztárokOrigoElképesztő ruhát viselt a milánói divathéten Vasvári Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20190922-elkepeszto-ruhat-viselt-milanoi-divatheten-vasvari-vivien.htmlBár mostanában nem mennek túl jól a dolgai Vasvári Viviennek, úgy tűnik, most hátrahagyta a gondokat, és a milánói divathéten pózol. TV + SztárokOrigoBódi Sylvi: "Akivel találkoznom kell, azt úgyis utamba sodorja az élet"http://www.life.hu/sztarok/20190922-bodi-sylvi-akivel-talalkoznom-kell-azt-ugyis-utamba-sodorja-az-elet.htmlA családalapítás a tervei között szerepel, de szánalmas dolognak tartja az online felöleten való ismerkedést Bódi Sylvi. TV + SztárokOrigoA legnagyobb ttokban temették el Szaxi Maxithttp://www.life.hu/sztarok/20190921-a-legnagyobb-ttokban-temettek-el-szaxi-maxit-fekete-gyulat.htmlA legnagyobb titokban, a nyilvánosság teljes kizárásával temették el a cinkotai temetőben az augusztusban elhunyt zenészt, Fekete Gyulát, ahogy a közönség ismerte, Szaxi Maxit. A család azért döntött így, mert nem szerették volna, hogy a búcsú pillanatában zavarják őket. TV + Sztárok--Száguldozással kapcsolódik ki Dér Henihttp://www.life.hu/sztarok/20190921-szaguldozassal-kapcsolodik-ki-der-heni-gokart.htmlAz énekesnő amikor csak teheti szívesen pattan gokartautóba és szeli a pályán a köröket. Legutóbb az Édesítő műsorvezetőjét, Molnár Andit is sikerült maga mögé utasítania.TV + SztárokOrigoSzerelmes fotót posztolt Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20190915-szerelmes-fotot-posztolt-demcsak-zsuzsa-krishannal.htmlAz Ázsia Expressz forgatási szüneteiben került közelebb Demcsák Zsuzsa és Krishan. A pár már kint összeházasodott, de úgy tervezik, Magyarországon is kimondják a boldogító igent. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.