Durva összecsapás jön Hosszú Katinka és Shane Tusup között - Te is szemtanúja lehetsz!

Hosszú Katinka Duna Aréna Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jövő hétvégén a Duna Arénában néz majd farkasszemet Hosszú Katinka és volt férje, illetve edzője Shane Tusup. Október 4-6 között Budapesten lesz ugyanis a FINA Úszó Világkupa negyedik állomása, ahol Shane is indul három versenyzőjével.

Először találkozik válása óta Hosszú Katinka és Shane Tusup, ráadásul nem is akármilyen körülmények között, hiszen a gólfkarrierjét újra edzősködésre váltó Tusup olasz versenyzője, Ilaria Cusinato Katinka ellen indul. A Duna Aréna egyébként közös karrierjüknek igencsak fontos helyszíne, rengeteg emlék és közös siker fűzi őket ide.

Hosszú Katinka és Shane Tusup - itt még együtt. Forrás: MTI/Máthé Zoltán

A pszichológiai hadviselést Shane már régóta folytatja Katinka ellen az Olympic Dark Horse (olimpiai sötét ló) című youtube-sorozatával. Eközben Katinka csendben készül az összecsapásra, ahogy pár napja posztolt Instagram fotója alatt is írta: "It's better to keep quiet and work, let your results do the talking", vagyis "Jobb csendben lenni és dolgozni, hagyd, hogy az eredményeid legyenek beszédesek".

Shane és Katinka 2018-ban adták be a válási papírokat, a magyar úszó azóta megtalálta a boldogságot Gelencsér Máté mellett, de a hírek szerint az amerikai edző is új társra lelt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.