Megható dolgot tett egy barátjáért Meghan Markle

Forrás: Getty Images -
esküvő Meghan Markle
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle múlt pénteken egy barátja esküvőjén ríkatta meg a násznépet. Olyan gesztust tett, amin mindenki meghatódott.

Meghan Markle jó barátja a divattervező, Misha Nonoo, akinek múlt pénteken volt az esküvője Rómában. A pletykák szerint egyébként ő lehetett az a közös barát, aki bemutatta egymásnak Meghant és Harry-t. A hercegi pár természetesen megjelent a nagy napon, sőt állítólag azért tették kifejezetten erre a napra az esküvőt, hogy Meghannak és Harry-nek ne kelljen egy nappal sem elhalasztania afrikai utazását.

Meghan Markle Forrás: Getty Images

Meghan Markle az esküvőre meglepetéssel készült: felolvasta ugyanis Roger McGough The Vow, azaz A fogadalom című költeményét, ami a szerelemről és a hűségről szól. Szem nem maradt szárazon, ugyanis rendkívül meghatóra sikerült Meghan előadása.

Napi 16 órát dolgozik Luxus Vivien: "Sose volt nekem büdös a munka"http://www.life.hu/sztarok/20190925-napi-16-orat-dolgozik-luxus-vasvari-vivi.htmlHázassága alatt is dologozott, soha nem arról szólt Vasvári Vivien élete, hogy csak férje pénzét költi. Most pedig, hogy Fecsóval válnak, méginkább mindent meg akar teremteni gyermekeinek, a másfél éves Edwardnak és az ötéves Arianának. TV + SztárokOrigoBotrány Dér Heni Instagramján: szülők támadták az énekesnőthttp://www.life.hu/sztarok/20190925-der-heni-a-szulok-szerint-koltekezesre-buzditja-a-tinedzsereket.htmlSzülők háborodtak fel Dér Heni egyik Instagram-posztja miatt, amelyben tinédzsereket megcélzó, ámde fizetős telefonos alkalmazást hirdet. TV + Sztárok--Durva összecsapás jön Hosszú Katinka és Shane Tusup között - Te is szemtanúja lehetsz!http://www.life.hu/sztarok/20190925-hosszu-katinka-es-shane-tusup-a-duna-arenaban-talalkoznak.htmlJövő hétvégén a Duna Arénában néz majd farkasszemet Hosszú Katinka és volt férje, illetve edzője Shane Tusup. Október 4-6 között Budapesten lesz ugyanis a FINA Úszó Világkupa negyedik állomása, ahol Shane is indul három versenyzőjével. TV + SztárokÁzsia Expressz 2: Janicsák Veca elvesztette a műsor alatt megszerzett érmeiket - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190925-azsia-expressz-2janicsak-veca-elvesztette-a-musor-alatt-megszerzett-ermeiket-video.htmlJanicsák Veca nagyot hibázott: elhagyta a feladatvégzés során azt a ládát, amiben a megszerzett medálokat tartották. TV + Sztárok--Janicsák Veca zokon vette Kandász Andi véleményét: a tévés szerint az énekesnő csúnyán bánik férjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190925-janicsak-veca-zokon-vette-kandasz-andi-velemenyeta-teves-szerint-az-enekesno-csunyan-banik-ferjevel.htmlKandász Andi és Janicsák Veca alkottak egy párt az Ázsia Expressz párcserés feladatában. Az esti vacsoránál Andi elárulta Vecának, milyennek látja férjével való kapcsolatát.TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa elárulta, milyen az élet indiai párjával: hamarosan hivatalosan is egybekelnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190925-demcsak-zsuzsa-elarulta-milyen-az-elet-indiai-parjaval-hamarosan-hivatalosan-is-egybekelnek.htmlDemcsák Zsuzsa és indiai kedvese, Krishan néhány héttel ezelőtt megkezdték magyarországi közös életüket. A férfi a pár elmondása szerint nagyon jól beilleszkedett a hazai kultúrába és az egykori műsorvezető családjával is hamar megtalálta a közös hangot.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.