Nehéz hetek várnak a házasság után Demcsák Zsuzsára és Krishanra

Forrás: instagram.com/zsdemcsak -
Demcsák Zsuzsa házasság Krishan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsának és Krishannak már csak 27 napja van arra, hogy összaházasodjanak. A férfi turistavízuma október 22-én lejár, vagyis el kell hagynia Magyarországot. Ám ez akkor is így lesz, ha a fennmaradó időben valóban összeházasodnak, ugyanis változtak a jogszabályok.

„Ha egy harmadik országból érkezett állampolgár házassági szándékkal érkezik Magyarországra és a kilencvennapos turistavízumának lejárta előtt megköti a frigyet a magyar állampolgárral, kezdetét veszi egy új kör. Ez a januárban szigorodott szabályozás értelmében annyit jelent, hogy vissza kell térnie a saját hazájába és a magyar konzulátuson be kell adnia egy új vízumkérelmet, melynek az átfutási ideje hetven nap. Ez idő alatt biztosan nem térhet vissza a házastársához. Az új vízum birtokában újra beléphet az ország területére, és ezután veheti át a családegyesítő vízumot, ami öt évre érvényes, de folyamatosan meghosszabbítható" - mondta el a Ripostnak egy egy bevándorlási jogász.

Forrás: instagram.com/zsdemcsak

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.