Sas József felesége kimondta a fájó igazságot férje állapotát illetően

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
betegség stroke Sas József kabaré
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár napja még arról számolt be felesége, hogy bár Sas József teste szinte magatehetetlen, szellemileg teljesen friss. Most azonban kimondta a fájó igazságot férje visszatérésével kapcsolatban.

"Adná az Isten, de erre csekély esélyt látok. Szinte kizárt, hogy Józsi visszatérjen a kabaréba. A férjemet a közönség iránt érzett végtelen szeretete hajtja, de be kell látni, hogy nincs jól. Szinte teljesen magatehetetlen, a teste feladta a szolgálatot. Ez egy szörnyű betegség, ráadásul esetében még bonyolultabb a helyzet, hiszen két oldali agyvérzése volt" - nyilatkozta a művész felesége.

Sas József imádta a színpadot Forrás: MTI/Kollányi Péter

" A javulásában az sem segít, hogy már elmúlt 80 éves. Nyilván optimisták vagyunk és minden napot igyekszünk derűvel megélni, de mi már nem a kabaréra, hanem egy nyugodt, csendes nyugdíjas életre szeretnénk berendezkedni" - mondta a Ripostnak Zsuzsa asszony.

Itt húzta meg a határt Pásztor Erzsi a rajongóival szembenhttp://www.life.hu/news/20190925-itt-huzta-meg-a-hatart-pasztor-erzsi-szineszno-a-rajongoival-szemben.htmlA 83 éves Pásztor Erzsi Kossuth-, Já¬szai Mari- és Balázs Béla-díjas színművésznő imádja a rajongóit, de van, amit még tőlük sem visel el. News--Elárulta a hosszú élet titkát egy 101 éves hölgyhttp://www.life.hu/news/20190925-elarulta-a-hosszu-elet-titkat-egy-101-eves-holgy.htmlEgy amerikai üknagymama nem rég töltötte be a százegyedik születésnapját, ennek apropóján osztotta meg, hogy ő miben látja a hosszú élet titkát. NewsAutóbalesetet szenvedett a fiatal focista, Takács Mártonhttp://www.life.hu/news/20190924-autobalesetet-szenvedett-a-fiatal-focista-takacs-marton.htmlHétfőn délután szenvedett autóbalesetet a fiatal focista, Takács Márton. News--Bennégett nyolc újszülött egy kórházi tűzben Algériábanhttp://www.life.hu/news/20190924-bennegett-nyolc-ujszulott-egy-korhazi-tuzben-algeriaban.htmlNyolc újszülött égett benn egy kórház szülészeti osztályán kitört tűzben Algéria keleti részén - közölték algériai sajtó- és hatósági források kedden.NewsThinkstockA Vénusz egykor lakható lehetetthttp://www.life.hu/news/20190924-a-venusz-egykor-lakhato-lehetett.htmlEgykor lakható lehetett a Vénusz: 2-3 milliárd éven át volt mérsékelt hőmérséklet és víz a bolygón, mígnem több mint 700 millió éve drámai átalakulások hatására megváltozott a planéta 80 százalékának felszíne.NewsOrigoHalottnak hitték Icát, akit hat évig láncra verve tartottak egy pincébenhttp://www.life.hu/news/20190924-halottnak-hittek-icat-akit-hat-evig-lancra-verve-tartottak-egy-pinceben-a-targyalas-elkezdododott.htmlN. Ilonát két évvel ezelőtt, karján és lábán láncokkal találták meg, ahogy Monor településen kukázott. Kiderült, hogy az asszonyt hat éve halottnak nyilvánították, miközben egy házaspár fogságában sínylődött. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.