Furcsa fóbiájáról vallott Pikali Gerda

Fotó: Tuba Zoltán - Origo -
tisztaságmánia fóbia Pikali Gerda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pikali Gerda meglepő dolgot árult el magáról. A színésznő tisztaságmániával és szöszfóbiával küzd, ráadásul három porszívója is van otthon, és egyenesen imádja őket.

„Tisztaságmániás vagyok! Három porszívóm van és imádom őket. Otthon egy nap minimum háromszor használom őket. Na, meg a szöszfóbia. Egyszerűen nem bírom a szöszöket! Akkor nyugszom meg, ha tisztaság van körülöttem" - szemlézte Gerda vallomását a Ripost.

Pikali Gerda színésznő Fotó: Tuba Zoltán - Origo

„Úgy vagyok vele, ha körülöttem rend van, akkor bennem is. Ha kupi van, akkor azt érzem, hogy bennem is káosz van, és akkor addig megyek, takarítok és pucolok, ameddig nem csillog-villog körülöttem minden. Az is mindegy, hogy hány óra van. Éjfélkor, de én akár hajnalban is pakolok" - folytatta a színésznő, aki azt is hozzátette nevetve, hogy a szöszfóbiát már vőlegénye, Rékasi Károly is elkapta.

Megható dolgot tett egy barátjáért Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20190925-meghan-markle-meghato-dologt-tett-egy-baratjaert-verset-olvasott-fel-az-eskuvojen.htmlMeghan Markle múlt pénteken egy barátja esküvőjén ríkatta meg a násznépet. Olyan gesztust tett, amin mindenki meghatódott. TV + Sztárok--Napi 16 órát dolgozik Luxus Vivien: "Sose volt nekem büdös a munka"http://www.life.hu/sztarok/20190925-napi-16-orat-dolgozik-luxus-vasvari-vivi.htmlHázassága alatt is dologozott, soha nem arról szólt Vasvári Vivien élete, hogy csak férje pénzét költi. Most pedig, hogy Fecsóval válnak, méginkább mindent meg akar teremteni gyermekeinek, a másfél éves Edwardnak és az ötéves Arianának. TV + SztárokOrigoMeghan Markle ruhája Diana hercegné outfitjét idézihttp://www.life.hu/sztarok/20190925-meghan-markle-ruhaja-diana-hercegne-outfitjet-idezi.htmlMeghan hercegné és férje, Harry herceg Afrikában, nem csupán egy különösen szegény negyedben tett látogatásukkal hívták fel magukra a figyelmet. TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2: Janicsák Veca elvesztette a műsor alatt megszerzett érmeiket - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190925-azsia-expressz-2janicsak-veca-elvesztette-a-musor-alatt-megszerzett-ermeiket-video.htmlJanicsák Veca nagyot hibázott: elhagyta a feladatvégzés során azt a ládát, amiben a megszerzett medálokat tartották. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa elárulta, ki lesz ott biztosan az esküvőjén: Gáspár Zsolti meghívót kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20190925-demcsak-zsuzsa-elarulta-ki-lesz-ott-biztosan-az-eskuvojen-gaspar-zsolti-meghivot-kapott.htmlDemcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti kapcsolata hullmázó volt az Ázsia Expressz forgatása alatt, ám úgy tűnik a furcsa páros nagyon jó barátságot kötött egymással.TV + SztárokOrigoDurva összecsapás jön Hosszú Katinka és Shane Tusup között - Te is szemtanúja lehetsz!http://www.life.hu/sztarok/20190925-hosszu-katinka-es-shane-tusup-a-duna-arenaban-talalkoznak.htmlJövő hétvégén a Duna Arénában néz majd farkasszemet Hosszú Katinka és volt férje, illetve edzője Shane Tusup. Október 4-6 között Budapesten lesz ugyanis a FINA Úszó Világkupa negyedik állomása, ahol Shane is indul három versenyzőjével. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.