Már nagyon várja budapesti fellépését Will Smith: így készül rá!

Budapest Will Smith fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly nyáron sok időt töltött Budapesten Will Smith a Gemini Man című új filmje forgatása miatt. A színész most visszatért hazánkba, és hatalmas dobásra készül. 

A film promója kapcsán tért vissza a magyar fővárosba Will Smith feleségével együtt. Mivel a nálunk tartózkodása egybeesik az 51. születésnapjával, úgy döntött, hogy ennek apropóján ingyenes koncertet ad. A koncert ma, azaz szerdán este lesz hat órától a Bazilika előtti Szent István téren. Will Smith már nagyon készül a fellépésre, Instagramján egy videót is megosztott erről. Jó tudni, hogy a későn érkezők, akik nem férnek be a Bazilika elé, az Erzsébet téren kivetítőn követhetik a koncertet.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

He’s the DJ, I’m the birthday boy. Budapest see you tomorrow!! : @westbrook

Will Smith (@willsmith) által megosztott bejegyzés,

Megható dolgot tett egy barátjáért Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20190925-meghan-markle-meghato-dologt-tett-egy-baratjaert-verset-olvasott-fel-az-eskuvojen.htmlMeghan Markle múlt pénteken egy barátja esküvőjén ríkatta meg a násznépet. Olyan gesztust tett, amin mindenki meghatódott. TV + Sztárok--Napi 16 órát dolgozik Luxus Vivien: "Sose volt nekem büdös a munka"http://www.life.hu/sztarok/20190925-napi-16-orat-dolgozik-luxus-vasvari-vivi.htmlHázassága alatt is dologozott, soha nem arról szólt Vasvári Vivien élete, hogy csak férje pénzét költi. Most pedig, hogy Fecsóval válnak, méginkább mindent meg akar teremteni gyermekeinek, a másfél éves Edwardnak és az ötéves Arianának. TV + SztárokOrigoFéltékeny lett Demcsák Zsuzsára Gáspár Zsolti felesége: fel is pofozta a férjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190925-feltekeny-lett-demcsak-zsuzsara-gaspar-zsolti-felesegefel-is-pofozta-a-ferjet.htmlDemcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti két napra egy párt alkottak, ami annyira jól sikerült, hogy Zsolt belehabarodott az egykori műsorvezető hátsójába. Nagy baj lett belőle.TV + SztárokOrigoDurva összecsapás jön Hosszú Katinka és Shane Tusup között - Te is szemtanúja lehetsz!http://www.life.hu/sztarok/20190925-hosszu-katinka-es-shane-tusup-a-duna-arenaban-talalkoznak.htmlJövő hétvégén a Duna Arénában néz majd farkasszemet Hosszú Katinka és volt férje, illetve edzője Shane Tusup. Október 4-6 között Budapesten lesz ugyanis a FINA Úszó Világkupa negyedik állomása, ahol Shane is indul három versenyzőjével. TV + SztárokOrigoJanicsák Veca zokon vette Kandász Andi véleményét: a tévés szerint az énekesnő csúnyán bánik férjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190925-janicsak-veca-zokon-vette-kandasz-andi-velemenyeta-teves-szerint-az-enekesno-csunyan-banik-ferjevel.htmlKandász Andi és Janicsák Veca alkottak egy párt az Ázsia Expressz párcserés feladatában. Az esti vacsoránál Andi elárulta Vecának, milyennek látja férjével való kapcsolatát.TV + SztárokOrigoBotrány Dér Heni Instagramján: szülők támadták az énekesnőthttp://www.life.hu/sztarok/20190925-der-heni-a-szulok-szerint-koltekezesre-buzditja-a-tinedzsereket.htmlSzülők háborodtak fel Dér Heni egyik Instagram-posztja miatt, amelyben tinédzsereket megcélzó, ámde fizetős telefonos alkalmazást hirdet. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.