Gianni Annoni szelfi Will Smith Jada Pinkett-Smith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Will Smith a tavaly nyári forgatások után újra Budapestre látogatott. A színész feleségével Jada Pinkett Smith-szel érkezett a magyar fővárosba. 

Gianni Annoni máris találkozott a sztárpárral, legalábbis Will Smith feleségével, akivel lőttek is egy közös fotót a Várkert Bazárnál.

Will Smith egyébként ma ünnepli 51. születésnapját, aminek apropóján ingyenes koncertet ad hat órától a Bazilika előtti Szent István téren.

Durva összecsapás jön Hosszú Katinka és Shane Tusup között - Te is szemtanúja lehetsz!http://www.life.hu/sztarok/20190925-hosszu-katinka-es-shane-tusup-a-duna-arenaban-talalkoznak.htmlJövő hétvégén a Duna Arénában néz majd farkasszemet Hosszú Katinka és volt férje, illetve edzője Shane Tusup. Október 4-6 között Budapesten lesz ugyanis a FINA Úszó Világkupa negyedik állomása, ahol Shane is indul három versenyzőjével. TV + SztárokÁzsia Expressz 2: Janicsák Veca elvesztette a műsor alatt megszerzett érmeiket - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190925-azsia-expressz-2janicsak-veca-elvesztette-a-musor-alatt-megszerzett-ermeiket-video.htmlJanicsák Veca nagyot hibázott: elhagyta a feladatvégzés során azt a ládát, amiben a megszerzett medálokat tartották. TV + Sztárok--Janicsák Veca zokon vette Kandász Andi véleményét: a tévés szerint az énekesnő csúnyán bánik férjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190925-janicsak-veca-zokon-vette-kandasz-andi-velemenyeta-teves-szerint-az-enekesno-csunyan-banik-ferjevel.htmlKandász Andi és Janicsák Veca alkottak egy párt az Ázsia Expressz párcserés feladatában. Az esti vacsoránál Andi elárulta Vecának, milyennek látja férjével való kapcsolatát.TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa elárulta, milyen az élet indiai párjával: hamarosan hivatalosan is egybekelnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190925-demcsak-zsuzsa-elarulta-milyen-az-elet-indiai-parjaval-hamarosan-hivatalosan-is-egybekelnek.htmlDemcsák Zsuzsa és indiai kedvese, Krishan néhány héttel ezelőtt megkezdték magyarországi közös életüket. A férfi a pár elmondása szerint nagyon jól beilleszkedett a hazai kultúrába és az egykori műsorvezető családjával is hamar megtalálta a közös hangot.TV + SztárokOrigoKiakadtak a rajongók: szerintük Jolly messzire menthttp://www.life.hu/sztarok/20190924-kiakadtak-a-rajongok-szerintuk-jolly-messzire-ment.htmlZúgolódnak Jolly és Suzy rajongói: szerintük az énekes megalázta volt feleségét.TV + SztárokOrigoLetartóztatták Miley Cyrus őrült rajongóját: teherbe akarta ejteni az énekesnőthttp://www.life.hu/sztarok/20190924-letartoztattak-miley-cyrus-orult-rajongojat-teherbe-akarta-ejteni-az-enekesnot.htmlMiley Cyrus rajongója ellen már távoltartási végzés is született, mert hosszú ideje zaklatja kedvencét. Ezúttal azonban túl messzire ment.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.