Ázsia Expressz 2: Horváth Gréta elárulta, a verseny alatt nem volt nemi életük

Horváth Gréta nemi élet Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ázsia Expressz alatt a párok nagy stressznek voltak kitéve, így az intimitás háttérbe szorult. Erről vallott Horváth Gréta párja. 

Az Ázsia Expressz alatt az összes versenyző kimerült mind fizikailag, mind lelkileg. Horváth Gréta és párja, Dávid is megsínylette ezt az időszakot, ráadásul nem is tudtak egymáshoz közeledni, az intimitás teljesen háttérbe szorult.Erről vallott Gréta párja.

Horváth Gréta és párja nem éltek nemi életet a forgatás alatt Forrás: Horváth Gréta - Instagram

"Szinte teljesen megszűnt a nemi életünk a műsor alatt. Iszanyatos stresszhelyzetben voltunk, és gyakorlatilag napi 24 órában forgattunk, rohantunk, idegeskedtünk, nem ettünk, nem ittunk. A higiéniai körülmények sem voltak megfelelőek ahhoz, hogy nemi életet éljünk: sokszor kerti csap alatt kellett fürdenünk. Mégis talán a kulturális különbségekből adódott az intimitás legnagyobb gátja. Nem éreztük helyénvalónak az ölelkezést, a csókolózást, de azt sem, hogy kézen fogva sétáljunk" - árulta el a Hot! Magazinnak Dávid.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.