Ázsia Expressz 2: nem tetszik a nézőknek, ahogy Janicsák Veca a férjével bánik

Forrás: TV2 -
férj Ázsia Expressz 2. Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nézőknek nem tetszik, ahogy Janicsák Veca a férjével bánik az Ázsia Expressz alatt. Meg aakrják menteni Ábelt.

Janicsák Veca a férjével, Ábellel versenyez az Ázsia Expresszben, a nézők pedig már a műsor eleje óta kritizálják azt, hogy az énekesnő a párjával bánik. Mostanra addig jutottak, hogy meg akarják menteni a férfit.

Janicsák Veca és férje, Ábel Forrás: TV2

"Nincsen tekintettel a férjére, minden adásban ezt láttuk. Önző nő. Hosszútávon ez a kapcsolat nem fog működni. Ez már nem játék. Ilyen a jelleme. Ábel egy napon felnő, és látni fogja, hogy van élet Vecán túl is."

"Istencsapása ez a nő. Szegény Ábel, részvétem neki. Vajon meddig foga ezt viselni."

"Mentsük meg Ábelt. Komolyan, már nagyon sajnálom." - írták a kommentelők. Nem csak a nézőknek tűnt fel azonban, hogy Veca nem mindig kedves a féjrével. Kandász Andrea is beszélt erről az énekesnővel, amikor egy párcsere során volt alkalma ezt felhozni. "Nem érzed úgy néha, hogy az anyukája vagy egy kicsit? Csak mert néha úgy érződik. Olyan, mintha döntenél helyette, és elég sokszor kritizálod is őt... Rossz látni néha, ahogy mások előtt megy ez" - idézi a Ripost Andit, Veca azonban nem értett vele egyet. "Fogalma sincs arról, hogy Ábellel kettőnk közöttt milyen érzelmi szálak vannak" - mondta később az énekesnő, aki a kommentelők véleményére nem kívánt reagálni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.