Tápai Szabina: "A férjemmel való kapcsolatom nem volt mindig felhőtlen"

Forrás: Marton Szilvia -
Tápai Szabina Kucsera Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tápai Szabina és Kucsera Gábor kapcsolata a gyerekek megszületésével egyre erősebbé vált. Amióta négyen vannak: állítják, maradéktalanul boldogok.

"Sose titkoltam, hogy a férjemmel való kapcsolatom nem volt mindig felhőtlen. Milla érkezésévelzonban minden megoldódott, egy tökéletes család lettünk. Olyan harmóniában élünk négyesben, amire mindig is vágytam. Amióta elkezdtük a kislányomnál a hozzátáplálást, én is el tudok szaladni otthonról elintézni a dolgaimat, vagy külön időt tölteni a fiammal. A legjobb mégis az, amikor négyen együtt vagyunk. Érdekes, mert Beni érkezése után jobban igényeltük Gáborral a kettesben töltött időt, most viszont sokkal szívesebben vagyunk a gyerekekkel" – árulta el a Lokálnak Szabina és hozzátette, mindent megtesz, hogy az intimitás is megmaradjon a kapcsolatukban.

Forrás: Marton Szilvia

"Odafigyelek arra, hogy a férjem ne csak anyaként nézzen rám, hanem egy kívánatos nőként is. Igyekszem otthon is csinosan öltözködni, tetszeni neki, ápolni a szerelmünket. Miután a gyerekek elalszanak, esténként elkezdődik a mi időnk. A legfontosabb, hogy megmaradjon a kapcsolatunkban az intimitás, ez pedig kétgyermekes szülőként is jól működik közöttünk" – árulta el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.