Ennyit üzent exférjének és új mentoráltjának Hosszú Katinka

Forrás: Instagram/ Hosszú Katinka, Instagram/ Shane Tusup -
Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Hosszú Katinka és volt férje, illetve edzője Shane Tusup újra találkozhatnak a Duna Arénában rendezett Világkupa versenyen hétvégén. 

Cikkünk óta bizonytalanná vált Shane Tusup megjelenése, habár három edzettje, mentoráltja is rajtkőre áll, köztük az olasz Ilaria Cusinato, aki a háromszoros olimpiai bajnok Katinka ellen ugrik vízbe. A csütörtöki sajtótájékoztatón a magyar úszó nem akart volt férjéről beszélni, de közvetve üzent neki - írja a Bors. Arra a kérdésre ugyanis, hogy Cusitano megszorongathatja-e őt 200, illetve 400 méter vegyesen, csak annyit felelt: "Ahhoz egy szinten kellene lennünk" - írja lap.

Hosszú Katinka és Shane Tusup Forrás: Instagram/ Hosszú Katinka, Instagram/ Shane Tusup

Katka edzője, Petrov Árpád is nyilatkozott a sokakat érdeklő kérdésben, szerinte ha meg is jelenik Shane a versenyen, az biztosan nem lesz negatív hatással a magyar bajnokra: "Nem aggódom, mert Katinka azt az életfejezetét már végleg lezárta. Duzzad az erőtől, önbizalomtól, és ha Tusup nézőként mégis Budapestre jön, az nem veti vissza a bajnoknőt" – mondta a szakember.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.