Palácsik Lilla: "Andy halálával, mintha Timit is elveszítettük volna"

Forrás: lillapalacsik/Instagram -
Palácsik Lilla Andy Vajna Visváder Tamás Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palácsik Lilla és férje, Visváder Tamás állítják, Vajna Timi elhidegült tőlük, amióta Andy Vajna meghalt. A fiatal pár arról beszélt, Andy halálával, akivel nagyon jó viszonyban voltak, mintha Timit is elveszítették volna. 

Lilla és Tamás a Bestnek adtak interjút, és nem tagadják, aggódnak Timiért.

Palácsik Lilla és Visváder Tamás nagyon jó viszonyban voltak Andyvel. "Nem döntöttünk, nélküle, nagyon bölcs volt..." - állítják. Forrás: lillapalacsik/Instagram

"Fantasztikusan jó kapcsolatunk volt Andyvel, ami akkor sem romlott meg, amikor Timi a zöldkártya miatt Amerikába költözött. Miután Andy elment, már nem volt Timivel sem olyan szoros a viszonyunk, mint azelőtt. Kevesebbet találkoztunk, ritkultak a beszélgetéseink, mintha őt is elveszítettük volna, a fájdalom miatt teljesen magába fordult, senki társaságát nem kereste. A tragédia után, amikor csak lehetett, mellette voltunk, mindennap átmentünk hozzá, olykor hajnali négyig vigasztaltuk, mert nem akartuk egyedül hagyni, de aztán szépen lassan azt vettük észre, hogy elhidegült tőlünk. Volt, hogy azt gondoltam, ez a 'barátai' miatt van, mert rátelepedtek és ellenségnek állítottak be minket" - mondta el Lilla, ahogyan azt is, hogy Timi gyakran támadásnak vette a segítségüket, úgy értelmezte, hogy beleszólnak az életébe.

Timi korábban, Andy halálát követően a TV2-nek adott exkluzív interjút Forrás: TV2

Tamás egészen más, jóval hétköznapibb oldalról közelíti meg a sógornőjével való viszonyát, szerinte leginkább az üzleti ügyek miatt változott meg a kapcsolatuk, hiszen Timinek most saját erőből kell kiigazodnia a pézügyekben.

A fiatal férfi kitért Tímea anyagi helyzetére is. "Timi azt mondja, van félretett pénze, ami arra elég, hogy megéljen belőle. Korábban szóltunk neki, hogy ne szórja luxusholmikra, szerintem sokszor azt gondolta, hogy mi ezt irigységből mondjuk... A villa már nem olyan, mint volt, sok holmit eladott, elajándékozott, adakozott, a maradékot pedig már pakolja össze, mert hamarosan kiköltözik" - mondta el az interjúban Visváder, aki arról is beszélt, hogyan látja Timi magánéletét a jövőben.

Palácsik Lilla férje Vajna Timiről: "Hogy lesz-e férje vagy gyereke, azt nem tudom"http://www.life.hu/hirek/20190927-palacsik-lilla-ferje-vajna-timirol-hogy-lesze-ferje-vagy-gyereke-azt-nem-tudom.htmlPalácsik Lilla és férje, Visváder Tamás interjút adtak. Elmondták, hogy él most Vajna Tímea, elárulták, Andy halálával elhidegült tőlük. Timi jövőbeli terveiről is beszéltek, és szóba került az özvegy magánélete is.HírekOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.