Palácsik Lilla férje Vajna Timiről: "Hogy lesz-e férje vagy gyereke, azt nem tudom"

Palácsik Lilla Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palácsik Lilla és férje, Visváder Tamás interjút adtak. Elmondták, hogy él most Vajna Tímea, elárulták, Andy halálával elhidegült tőlük. Timi jövőbeli terveiről is beszéltek, és szóba került az özvegy magánélete is.

Lilla és Tamás a Best magazinnak mondták el, miként látják Timi jövőjét, már ami az érzelmi életét illeti.

"Hogy lesz-e férje vagy gyereke, azt nem tudom, szerintem ezt még ő maga sem tudja. Nem bántásból mondom, de olyan szeszélyes, mint az időjárás. (...) Van, amikor bármit elmond, de aztán hirtelen bezárkózik, ezért nehéz kiigazodni rajta. Az elmúlt öt évben sokat változott. Amikor megismertem, tele volt életkedvvel, mindig vidám volt, de az évek alatt megfakult, eltűnt az életereje. Andy sokszor észrevette, hogy búskomor, kérdezgette is tőle, mitől lenne boldog, és meg is tett mindent annak érdekében, hogy annak lássa. Timi évről évre letörtebb és depressziósabb lett, de nem tudtuk az okát, csak találgattunk, arra gondoltunk, talán feszélyezi, hogy negyvenhez közel nincs még gyereke" - nyilatkozták.

Forrás: Instagram/timeavajna

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.