Két biciklist ütött el egy ittas sofőr Cegléden: az egyik sérült meghalt

Forrás: Police.hu -
ittas vezetés halál bicikli sofőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cegléden két kerékpárost ütött el egy ittas sofőr, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott. Egy 17 éves lány meghalt a balesetben.

Két biciklist ütött el egy autó Cegléden, a Mizsei úton 2019. szeptember 27-én 19 óra 30 perc körül. Az egyik kerékpárral közlekedő 17 éves lány olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Társát a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

Két biciklist ütött el egy ittas sofőr Cegléden Forrás: Police.hu

A balesetet okozó gépkocsi vezetője a helyszínről megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott. A rendőrök nagy erőkkel kezdték meg a cserbenhagyó autós felkutatását, melynek eredményeként 20 óra 40 perckor lakásáról állították elő a 31 éves csemői F. Attilát, aki a gépkocsit vezette. A férfivel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, így intézkedtek a mintavételre is.

F. Attilát őrizetbe vették, ellene halált okozó ittas járművezetés bűntette és segítségnyújtás elmulasztása bűntett miatt indult eljárás - írja a Police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.