Kiderült, hogy Kabos László és szerelme elvetették gyermeküket

Forrás: Fortepan -
szerelem Kabos László gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kabos Lászó több mint 3 évtizedik volt Urbán Erika párja, gyermekük azonban nem született. Most kiderült azonban, hogy ők akarták így. 

Kabos László nagy nevettető volt, pedig rengeteg tragédia volt az életében. Azért persze a boldogság is rátalált a 15 éve eltávozott humoristára: 33 évig élt szerelemben Urbán Erika színésznővel.

Kabos László nem akart gyereket Forrás: Fortepan

Sokan nem értették, hogy szerethettem bele egy ilyen »csúnya kis emberbe«, a hátam mögött lekurváztak, de nekem Laci maga volt a bűbáj. Imádtam úgy, ahogy van, az illatát, a gyönyörű lelkét. Soha nem vett feleségül. Fél évig nős volt, a mai napig nem tudom, hogy elvált-e egyáltalán, mert nem érdekelt. Harminchárom boldog évet adhattunk egymásnak" – mondta a Blikknek a művésznő, aki azt is elárulta, hogy lehetett volna gyerekük.

"Akkor derült ki, hogy állapotos vagyok, amikor Laci éppen egy hosszú ausztrál turnén volt. Telefonon mondtam neki, babát várok. Kérte, vetessem el, mert túl idős ehhez, és főként nem akar egyedül hagyni majd egy gyerekkel. Pedig Laci imádta a gyerekeket, ha meglátott egy vörös lurkót az utcán, azonnal odament hozzá, megkérdezte, hogy hívják, és hol lakik. Bármi volt a válasz, rávágta: Sajnos nem jártam arra!" - mondta az özvegy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.