Vasvári Vivien exe, Fecsó két nő társaságában bulizik - Fotó

randizás Vasvári Vivien Fecsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivien exe, Fecsó megmutatta, hogy már ő is továbblépett, ráadásul egyszerre két nővel: nem azt a hatást érte el, amit szeretett volna. 

Vasvári Vivien és Fecsó nagy szerelme mindenki meglepetésére véget ért, és a felek nyialtkozatai szerint nem is lesznek már újra együtt. Úgy tűnik, már mindketten továbbléptek, legalábbis elkezdték keresni mások társaságát. Vivien is bevallotta, hogy már randizik, a visszavágással pedig Fecsó sem maradt el, habár nem azt a hatást érte el vele, mint amit szeretett volna.

Két nő társaságában fotózták le, amihez csak anyit írt: "Eltelt egy hónap! Ideje randizgatni". A kommentelők azonban nem voltak elragadtatva a poszttól.

Egy igazi szerencsétlen vagy... El sem váltál, de már ez kell. A feleséged meg neveli a gyerekedet. Nem vagy férfi és valószínűleg sosem voltál az. És megsúgok valamit... nem is leszel soha. Csak egy álnok sunyi kis tetű, aki rátelepszik az emberre. (...)" - írta az egyik kommentelő.

"Soha büdös életbe nem fogsz még egy olyan fantasztikus nőt találni mint Vivien csak meg súgom" - hangzott egy másik vélemény. Többen viszont úgy gondolják, ha Vivi randizik, akkor Fecsónak is lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.