Halálos baleset történt Bakonyjákónál szombaton este

Forrás: Shutterstock -
baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyerekeket szállító kisbusz és személygépkocsi ütközött a 83-as főúton Bakonyjákónál szombat délután, a balesetben egy nő meghalt, többen megsérültek - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel.

Kucsera Katalin elmondta: a baleset a 83-as főút 10-es kilométerszelvényében történt 17 óra után. Az ütközésben a személygépkocsit vezető 27 éves nő a helyszínen életét vesztette, két utasa megsérült - tette hozzá. A kisbuszban a sofőr és nyolc gyerek utazott, a mentők minden gyereket kórházba vittek - közölte a szóvivő.

Az ütközésben egy nőéletét vesztette. Forrás: Shutterstock


Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője szombat este az MTI-vel közölte: a személygépkocsi utasai közül egy nőt életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopterrel vittek a győri kórházba, egy másik, súlyosan sérült nőt mentőautóval az ajkai kórházba vittek.
A nyolc gyereket zúzódásaik miatt a mentők szintén az ajkai kórházba vitték - tette hozzá.
A mentés és a helyszíni szemle idejére a rendőrség az utat teljes szélességében lezárta, a forgalmat Városlődnél és a pápakovácsi elágazásnál Noszlop felé terelik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.