Valóra válik Cinthya Dictator nagy álma: szerelme váltotta valóra

Forrás: Instagram/Cinthya Dictator -
Cinthya Dictator Molnár Tamás álom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cinthya Dictator nagy álma fog teljesülni hamarosan. Szerelme, Molnár Tamás egyenesen New Yorkig repíti kedvesét.

Idén februárban derült ki, hogy Cithya Dictator és a Jetlag frontembere, Molnár Tamás egy párt alkotnak. A szerelmesek le sem tagadhatnák, mennyire boldogok. A sokszor depressziós művészlány még sosem volt ennyire kiegyensúlyozott és felhőtlen. Örömét pedig fokozza, hogy szerelme élete álmát fogja hamarosan valóra váltani.

Cinthya Dictator végre felvállalta, hogy Molnár Tamás a párja Forrás: Instagram/Cinthya Dictator

„Ez lesz az első nagyobb közös utazásunk, el se tudom mondani, hogy mennyire várjuk. Legutóbb, amikor Barcelonában voltunk, akkor sajnos két nap után haza kellett jönnünk, mert koncertem volt, így nem igazán tudtuk elengedni magunkat. Ez a mostani viszont egész más lesz! Nyolc napra megyünk, én már idén másodszorra, Cinthya viszont még soha nem volt, így nagyon örülök, hogy valóra tudom váltani az álmát" - mesélte izgatottan a Riposztnak Tomi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.