Iszak Eszti főiskolás éveiről mesélt: ez okozott neki nehézségeket

Iszak Eszter főiskola nehézség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iszak Eszter és a Miss Balaton 2019-es győztese főiskolai éveikről meséltek. Így tudták összeegyeztetni a modell munkákat a tanulással.

Balogh Eleni augusztusban nyerte el a Miss Balaton 2019 koronáját, így szeptemberben igazi királynőként léphetett be először az egyetemre. Bár a fiatal lány évek óta dolgozik a szépségiparban, mégis egy egészen más területen kezdte el tanulmányait.

Forrás: Red Lemon

„Furcsa módon már gyerekként elvarázsoltak a reklámok. Imádtam nézni a színes kisfilmeket és ez később sem változott, igaz, idővel már nem gyerekszemmel néztem, sokkal inkább érdekelt az üzenetük és kíváncsian figyeltem, hogy milyen hatással vannak az emberekre. Éppen ezért számomra nem volt kérdés, hogy marketing szakon tanuljak tovább, és szeretném, ha később ezen a területen is dolgozhatnék" – árulta Eleni, aki az egyetem mellett modellkedik, így az is előfordul, hogy két óra között egy-egy fotózással tölti idejét.

A zsúfolt főiskolás évek Iszak Eszti számára sem ismeretlenek, hiszen, Elenihez hasonlóan többek között ő is modellkedett a tanulmányai mellett.

Iszak Eszter interjú Fotó: Hirling Bálint - Origo

„A gólyatábort követően már úton voltam Kínában, mivel pár hónapig ott dolgoztam, mint modell és csak a vizsgaidőszakra jöttem haza. De a későbbiekben sem unatkoztam a suli mellett, hiszen azzal párhuzamosan dolgoztam a VIVA TV-nél is és még rengeteg más dolgot csináltam, szóval nem volt egyszerű időszak, rengeteget kellett zsonglőrködni az idővel, de semmit sem csinálnék másként. Egyedül azt sajnálom, hogy nem tudtam minden előadáson részt venni, mert szerintem úgy sokkal könnyebb és gyorsabb az anyagot megtanulni, ha azt előtte már jól elmagyarázták" – emlékezett vissza Iszak Eszti, aki diplomáját PR-marketing szakon szerezte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.