Elképesztően kedves gesztust tett Meghan Markle - Már Afrikában is imádják a hercegnét!

Forrás: WireImage/2019 Pool/Samir Hussein/Toby Melville -
Meghan Markle Skype
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle a féléves Archie-val együtt elkísérte Harry herceget az afrikai körútra, de anyai kötelességei és biztonságuk miatt nem tartott minden programra férjével.

A hercegné fő bázisa múlt héten Fokvárosban volt, most pedig leginkább Johannesburgban tartózkodik a kis Archie-val. Eközben Harry herceg Afrika veszélyesebb országaiba, zónáiba is ellátogatott, a bombák földjét is bejárta Angolában. A herceg a napokban Malawiban járt, ahova szintén nem tartott vele felesége, viszont skype-on keresztül bejelentkezett az egyik eseményen.

Meghan Markle és Harry Herceg Archie-val Afrikában Forrás: WireImage/2019 Pool/Samir Hussein/Toby Melville

Harry herceg egy kollégiumba látogatott Malawiban, majd a könyvtárban beszélgetett önkéntesek egy csoportjával. Őket lepték meg Meghan élő bejelentkezésével. A hercegné is megköszönte az önkéntesek áldozatos munkáját, illetve pár szót kisfiáról is mesélt. Az önkénetesek pedig a meglepetésért cserébe énekeltek neki.

Meghan Markle ezúttal skype-on keresztül jelentkezett be Forrás: WireImage/2019 Pool/Samir Hussein/Dominic Lipinski

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.