Biciklizés közben talált emberi koponyát Babicsek Bernát színész

Forrás: Instagram/Babicsek Bernát -
kirándulás koponya Babicsek Bernát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Babicsek Bernát színész egy koponyát talált az erdőben biciklizés közben.

Bizarr dolog történt Babicsek Bernáttal. A színész az erdőben biciklizett, amikor egy különös fehér foltot látott az avarban. Azt hitte gomba, de odalépve hozzá rájött, hogy egy koponyát talált.

Tekergőztem az erdőben szokásomhoz híven, mikor megörültem egy óriáspöfetegnek. Lehajoltam érte és amikor megfogtam érzetem, hogy kőkemény és nincs semmi kapcsolata a földdel. Azonnal rájöttem, hogy ebből mégsem lesz vacsora, ugyanis egy koponyát találtam. (...) Nem mindennapi dolog, hogy egy emberi koponyát tartok a kezemben. Egy ideig nézegettem, sok minden kavargott a fejemben, de végül úgy döntöttem, hogy bejelentem a rendőrségen. Nem mozdítottam el a csontot, ott hagytam a helyszínen. Gondoltam, ha esetleg bűntény történt, fontos, hogy a hatóság ismerje a pontos helyszínt" – nyilatkozta aRipostnak.

Babicsek Bernát Forrás: Instagram/Babicsek Bernát

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.