Ezt tervezte halála előtt Tóth Róbert kajakos

Forrás: Instagram -
halál gyász Tóth Róbert rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Róbert kajakos halála előtt azt tervezte, hogy hazautazik Magyarországra.

Tóth Róbert kajakos két éve küzdött a rák ritka és agresszív fajtájával, az adenoid cystic carcinomával, de úgy tűnt, amerikai gyógykezelése hatásos lesz, állapota folyamatosan javult. Optimistán tekintett a jövőbe, felesége, Diána is állandóan mellette volt és támogatta.

Nemrég azonban az orvosai lesújtó hírt közöltek vele: megállapították, hogy csontvelődaganata van. A kór legyőzte őt, mielőtt hazautazhatott volna Magyarországra, ahogyan azt tervezte.

A csontbiopszia eredményéből kiderült, hogy csontvelődaganata van, addig erre nem is gondoltunk. Péntek reggel már azt írta, vége a kezelésnek, és mindenképpen haza kell jönnie. Szombaton még bíztunk abban, hogy haza is jön, de aztán vasárnap elaludt" – mesélte a Blikknek Kovács László, a kajakos egykori csapattársa.

Tóth Róbert Forrás: Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.