L.L. Junior tartásdíjat követel exétől, Hopp Csillától

Forrás: L.L. Junior / Instagram -
Hopp Csilla tartásdíj L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior pénzt kér kisfia ellátásához exétől, Hopp Csillától. Ő akarja a kizárólagos felügyeletet.

L.L. Junior és Hopp Csilla egy hónappal ezelőtt veszítették el második kisfiukat, Dávidkát. A temetés idejére félretették ellentéteiket és a harcot elsőszülött kisfiukért, Lacikáért. Mostanra azonban a két szülő ismét küzd életben maradt gyermekükért. Mint kiderült, Junior továbbra is kizárólagos felügyeletet szeretne és még tartásdíjat is követel.

L.L. Junior Forrás: L.L. Junior / Instagram

"Lesi Lászlónak továbbra is szándéka elvenni az édesanyától Lacikát, és a napokban az erről szóló keresetlevelet is megkaptuk, amiben az édesapa kizárólagos szülői felügyeletért folyamodik" - mondta el dr. Horváth B. Gábor büntető szakjogász.

"A gyermeken túl Junior többek között tartásdíjat is követel ügyfelemtől. Nonszensznek tartom, hogy egy napi nyolc-tíz órás, kétkezi munkából élő édesanyától akar tartásdíjat követelni egy sikeres előadóművész. Természetesen a keresetéhez mérten megfelelő súlyú ellenkérelemmel készülünk!" - árulta el az édesanya ügyvédje, írta meg a Bors.

Frissítés!

L.L. Junior cáfolja, hogy tartásdíjat kérne Hopp Csillától. Bizonyítéka is van erre!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.