A Love Island szeximádó Diáját hazaküldték a játékból

Forrás: Instagram/loveislandmagyarorszag -
párkereső műsor Love Island Dubela Diána kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Love Island Diánája szó szerint berobbant a műsorba, és bár úgy tűnt, Norbi mellett biztonságban érezheti magát, a lánynak távoznia kellett a műsorból.

Mikor beköltözött Dia a villába, rögtön kiverte a biztosítékot a lányoknál, a csábító stílusa ugyanis nem tetszett a bentlakóknak, sokak szerint csak konfliktust generált a villában.

A 22 éves lány már a játék elején könnyek között tört ki, amikor hazugnak állították be, később pedig Norbi ríkatta meg, aki őszintén bevallotta neki, hogy ez nem fog menni köztük. Az őszinte beszélgetésük ellenére Dia olyan jól hatott Norbi lelkére, hogy a párválasztó ceremónián mégis őt választotta.

A Love Island szeximádó Diáját hazaküldték a játékból Forrás: Instagram/loveislandmagyarorszag

A csütörtöki párválasztón Norbi volt a legnehezebb helyzetben, ugyanis Diána és az új lány, Panna között kellett döntenie.

"Ez a nő elkövetett egy olyat, ami számomra megbocsáthatatlan. Kihasználta a nehéz érzelmi helyzetemet, bűntudatot keltett bennem, csak azért, hogy bent maradjon még egy párválasztás erejéig..."

A kemény monológ után kiderült, Panna marad a játékban, Dia pedig a továbbiakban otthon keresheti a nagy Ő-t.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.