Terry Black gyerekeinek örökségéért száll harcba új gyámjuk

gyám örökség halál Terry Black vagyon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Terry Black gyermekeinek új gyámja, Mónika attól fél, hogy Dani és Fanni utcára kerül Némedi Mari öröksége nélkül.

Mint kiderült, a szeptemberben elhunyt Terry Black hónapok óta nem fizette németországi otthonuk lakbérét, így a gyerekeknek hamarosan költözniük kell. Azt viszont, hogy hova, még a gyámjuk, Árvai Mónika sem tudja.

Terry Black Forrás: TV2

A kialakult anyagi helyzet miatt újra indulhat a háború az előadó által tavaly elvesztett Némedi Mari örökségéért. A 3 éve elhunyt színésznő ugyanis – Terry Black korábbi állítása szerint – nevelt lányára, Fannira hagyta mindenét,amiről egy végrendelet tanúskodott. - írja a Blikk.

Az erről szóló dokumentumot megtámadták a művésznő testvérei, és az igazságügyi szakértő megállapította, hogy a végakaraton lévő aláírás hamis.

A gyerekek gyámja szeretné minél előbb rendezni az ügyet, hiszen mindannyian Németországban szeretnének maradni. Mónika bízik abban, hogy egy ügyvéd segítségével megoldódik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.