Ilyen időjárásra számíts vasárnap estig

Forrás: Shutterstock -
időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szemerkélő eső és a szél nem sok jóval kecsegteti a hétvégén szabadba vágyókat. Lassan, de biztosan végetért a teraszok időszaka, visszavonhatatlanul itt az ősz. 

Szombaton délután többfelé várható eső, zápor, a Nyugat-, Délnyugat-Dunántúlon néhol zivatar is lehet. A zivatarok környezetében viharos széllökések is lehet számítani. Éjszaka nyugaton szakadozott felhőzetre számíthatunk, keleten marad az erősen felhős idő, eleinte több helyen, majd egyre inkább keleten valószínű eső, zápor, az esti órákban délnyugaton még zivatar előfordulhat.

Forrás: Shutterstock

Vasárnap általában közepesen felhős lesz az ég, de főként délelőtt keleten még erősebben felhős területek maradhatnak. Kezdetben keleten, délután a középső országrészben néhol kisebb eső, zápor lehet. Vasárnap keleten megerősödik, helyenként viharossá fokozódik a szél, majd délután mérséklődik a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 10 és 16 fok között várható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.