A baleset idején ágyban lett volna a helye L.L. Junior kisfiának

Forrás: https://www.instagram.com/l.l.junior/ -
műtét baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy nappal a tragikus baleset előtt mandulaműtét miatt feküdt kórházban L.L. Junior kisfia, Dávidka. Az orvosok szerint éppen ezért még nem is mehetett volna utcára a kisfiú.

"Dávidkát megműtötték hétfőn, a baleset előtt négy nappal. Az orrmanduláját távolították el. Én a műtét után nem sokkal érkeztem a kórházba, körülbelül egy órát voltam bent. Játszottunk, nevetgéltünk. Dávid jókedvű volt, de fáradt, amikor a bátyjával – akit mindig utánzott – elkezdtek szaladgálni, elérkezettnek láttam az időt, hogy elinduljunk. A srácok egyre jobban bepörögtek, az orvosok viszont azt kérték, Dávid még ne szaladgáljon. Ekkor búcsúztam el tőle. Ekkor láttam utoljára a fiamat" - mesélte a Borsnak elcsukló hangon a fiával való utolsó találkozás emlékét L.L. Junior.

L.L. Junior és kisfia, Dávidka Forrás: https://www.instagram.com/l.l.junior/

A lap információi szerint az említett műtét egyébként jól sikerült, nem voltak komplikációk, és habár az orvosi vélemények megoszlanak, vannak, akik szerint egy mandulaműtét után legalább egy hétig érdemes otthon tartani a piciket.

"Orrmandulaműtét után – ha én operálok – arra kérem a szülőket, hogy egy hétig maradjon otthon a gyermek" - nyilatkozza a Borsnak dr. Medveczky Zoltán fül-orr-gégész nem a konkrét ügyről, hanem általánosságban. "A javaslatom ilyenkor, hogy a gyermek egy hétig ne menjen közösségbe, nehogy összeszedjen valamilyen légúti fertőzést, és hogy ne ugráljon sokat. A szülőknek azt szoktam mondani, próbálják meg lekötni a gyereket meseolvasással, ülő játékkal, hogy ne végezzen olyan tevékenységet, ami a fejben vérbőséget okoz. Ilyenkor még friss a seb, az elsődleges sebgyógyulásnak hét nap kell" - fmagyarázta az orvos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.