A dohányzás miatt bukta az élő adást a Sztárban Sztár leszek! indulója, Csaba

Forrás: Instagram/Bereczki Zoltán -
Bereczki Zoltán Sztárban sztár leszek! énekes dohányzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban Sztár leszek! versenyzője, Csaba nagy lehetőséget bukott el, amikor Bereczki helyett a cigarettát választotta.

Chert és Ramazzottit egyszerre jelenítette meg legutóbbi előadásában Csaba, a Sztárban Sztár leszek! versenyzője. Habár a zsűri hamis hangokat is hallott, Bereczki Zoltán magával vitte volna az élő show-ba, ha képes lemondani a dohányzásról. Az énekes azonban vacillált, ami Zoli számára egyértelmű nemet jelentett.

"Nem mindenkire van ilyen hatással a dohányzás, de nála elveszi a hangja fényét. Azt mondta, a légkondi a hibás érte, de tudom, hogy a dohányosoknál sokkal rekedtebb lesz a hangszín" – mondta Bereczki a Borsnak, majd hozzátette: "Engem az zavart a leginkább, hogy amikor feltettem neki a kérdést, elkezdett hezitálni rajta. Úgy érzem, ő még nincs a saját helyén, nem látja jól önmagát, mert akkor egy ilyen lehetőségen nem gondolkodott volna el. Pedig egy nagyon nagy tehetség, jó előadó. Kár érte!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.