Ilyen volt a börtön Lagzi Lajcsi számára

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Galambos Lajos áramlopás börtön vallomás Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lagzi Lajcsi elárulta, hogyan élte meg a börtönben töltött négy hónapot.

Közel 4 éve annak, hogy Lagzi Lajcsi 125 napot töltött a börtönben. A közműlopással vádolt zenész a Borsnak most elárulta, azóta sem tudta kiheverni a történteket.

Sosem fogom elfelejteni. Talán feldolgozni sem. Ez egy olyan fejezet az életemben, ami már kitörölhetetlen, és ki tudja, hogy hogyan és miként ér véget. Négy hónapot töltöttem előzetes letartóztatásban, 125 napig nem ölelhettem magamhoz a gyermekeimet, és a mai napig sokan csalónak hisznek. (...) Ugyanolyan rab voltam, mint az összes többi. SD 25-14 volt a nevem, de egyébként nem panaszkodhatok. Mindent megkaptam, ami adható volt. Eleinte egyedül voltam a cellában, aztán a végén már kaptam egy társat is, de jobb szeretem magam lenni. Nemcsak a napokat, még a perceket is számoltam, és január 24-én, a születésnapom előtt egy nappal engedtek ki az intézményből, aminél nagyobb ajándékot nem is kívánhattam volna" – nyilatkozta.

Lagzi Lajcsi Fotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.