Meghan Markle öt év után ismét találkozhat édesapjával, méghozzá a bíróságon

Forrás: Getty Images/2019 Karwai Tang/Karwai Tang -
Sussex hercegnéje Meghan Markle Meghan hercegné apa bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt éve, mióta Meghan Markle közel került a brit királyi családhoz, nevezetesen Harry herceg oldalán látható, szinte semmilyen kapcsolata sem volt „problémás" édesapjával. Ez azonban most változhat.

Korábban mi is megírtuk, hogy Harry herceg felesége védelmében beperelt egy brit bulvárlapot. Ők voltak azok, akik nyilvánosságra hozták Meghan hercegné egy magánlevelét, melyet apjának írt. A csavar a dologban, hogy a levelet épp a címzett, a hercegné édesapja adta át a lapnak, amiért most kész felelni.

Meghan hercegné nehezen viselheti a szabályt Forrás: Getty Images/2019 Karwai Tang/Karwai Tang

Thomas Markle nem volt jelen lánya esküvőjén – szívrohama miatt -, és még unokáját, Archie-t sem látta. A férfi botrányos viselkedése nem kívánatossá tette a királyi ház táján, ám ez a napokban megváltozhat. A Mirror értesülései szerint ugyanis sussex hercegnéje hamarosan találkozni fog apjával, méghozzá az Egyesült Királyság bíróságán, ahová a férfi állítása szerint megvédeni megy magát, és rendbe hozni kapcsolatát lányával.

Thomas Markle Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.