Schobert Norbit műteni kell: sportsérülés miatt pokoli fájdalmai vannak

Forrás: TV2 -
sportsérülés gerincműtét Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sportsérülés miatt pokoli fájdalmai vannak Schobert Norbinak, aki hamarosan műtéti beavatkozáson esik át.

Néhány évtizeddel ezelőtt egy sportversenyen sérült meg a fitneszguru, akinek életét megkeseríti ez a sérülés, nap mint nap pokoli fájdalmai vannak. Végre rászánta magát a műtétre.

Schobert Norbert Forrás: TV2

"1989-ben egy triatlonversenyen hatalmas jégeső volt, én pedig a biciklivel megcsúsztam, majd egy járdaszegélynek csapódtam. Akkor eltört a gerincem, két csavarral rögzítették a csigolyáimat. Egy csapásra véget ért versenysportolói pályafutásom. Az orvosok akkor az aerobikot javasolták rekreációként, amit annyira megszerettem, hogy az egész életem erre tettem fel, és ez alapozta meg a mostani cégem, ami mára birodalommá nőtte ki magát. Folyamatosan fájdalomcsillapítókat kellett szednem, az elmúlt években már napi kettőt. Ingerlékeny voltam, és tudom, hogy sokakat megbántottam. Az orvosok azt mondják, akiket állandó fájdalom kínoz, gyakran a környezetükben lévőket bántják meg. Sajnos, velem is ez történt. Döntöttem, lépnem kell! Fájdalom nélkül, önfeledten akarok élni. Szeretnék újra életvidám lenni, még jobb férj és apa, erre vágyom. Aki ilyen súlyos problémával él együtt, az nemhogy sportolni nem tud, hanem megkeseredik, én pedig nem akarok idáig eljutni. Céljaim vannak, segíteni akarok még sok millió embernek. Hiányoznak a nagy nyilvános edzéseim, a közös mozgás, a zene és az a hangulat, ami az óráimon volt. Újra edzéseket akarok tartani, ezzel együtt motivációs előadásokat is" - mesélte a Blikknek Schobert Norbi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.