Shane Tusup levegőnek nézte Hosszú Katinkát - Az úszónő válasza nem maradt el!

Forrás: Instagram/ Hosszú Katinka, Instagram/ Shane Tusup -
Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A levegő és a víz is forrt a Duna Arénában a hétvégén megrendezett Világkupa versenyen Hosszú Katinka körül. Volt férje és edzője is megjelent, de levegőnek nézte Katinkát, aki válaszként alaposan leiskolázta a medencében exe új mentoráltját. 

Shane Tusup és Hosszú Katinka nem tudták elkerülni egymást a Duna Arénában. Az amerikai edző, aki többek között az olasz Ilaria Cusitano trénereként vett részt a versenyen, azonban levegőnek nézte Katinkát, aki mellett viszont teljes odaadással állt ki a magyar közönség.

Hosszú Katinka felszívta magát Forrás: STEPHANE KEMPINAIRE / KMSP/STEPHANE KEMPINAIRE/KMSP/Stephane Kempinaire

Szerencsére nem sikerült Katinkát kizökkenteni, a 400 vegyes döntőjére kőkeményen felszívta magát a háromszoros olimpiai bajnok úszónő. 200 méterig tudták tartani a lépést Katinka versenytársai, köztük Cusitano is, utána azonban alaposan leszakadt a mezőny, a másodikként célba érkező Jakabos Zsuzsira 7 másodpercet, az ötödikként végző Cusitanora 14 másodpercet vert rá a magyar klasszis. Az aréna egy emberként ünnepelte Katinkát, kivéve Shane Tusupot, aki a Bors információi szerint látványosan elfordította a fejét, amikor Hosszú elvonult mellette. "Bár mondhatnám, hogy ugyanolyan úszás volt ez, mint a többi, de nem lenne igaz. Valamilyen szinten ott motoszkált a fejemben ez a helyzet. De én azt szeretem, ha az úszásom beszél helyettem" - nyilatkozta a lapnak Katinka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.