Szarvas ugrott be egy fodrászat ablakán Amerikában - Videó

videó fodrászat Amerika szarvas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szarvas ugrott be egy amerikai fodrászat ablakán.

Beugrott egy szarvas egy Long Island-i fodrászszalon ablakán szombaton, a váratlan látogató ámokfutását rögzítette a szalon biztonsági kamerája - számolt be az esetről az MTI.

A bika átugrott az ablaknál lévő díványon ülő vendég fölött, majd a fodrász és a vendégek megrökönyödésére eltűnt a szalon pihenőhelyiségében, ahonnan egy hajsütő vassal az agancsán tért vissza és az ajtón keresztül távozott.

A videó bejárta a közösségi médiát:

Jenisse Heredia, az üzlet tulajdonosa vasárnap elmondta, hogy éppen egy vendég haját vágta, amikor a vadállat berontott az ablakon. Először azt hitte, hogy egy gépkocsi csapódott be. "Ám amikor felnéztem, egy szarvas közeledett felém" - hangoztatta.

A rendőrség közlése szerint egy vendéget fej- és lábfájdalmakkal kórházban kezelnek. Valószínűleg a díványon ülő embert kellett ellátni.

Annak ellenére, hogy a szarvas az agancsával tört-zúzott, csak kisebb károkat okozott, az ablakot és a bejárati ajtót törte össze. Csoda, hogy mást nem - tette hozzá a tulajdonos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.