Lagzi Lajcsi megszólalt: ezért került válságba a házassága

Forrás: TV2 -
házasság Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy éve tört ki a botrány, ekkor vádolták meg Lagzi Lajcsit áramlopással, amiért a zenész börtönben is ült. Az eset óta magánélete is megromlott. 

Lagzi Lajcsi elárulta, hogy bírósági ügye óta - amiből még mindig hiszi, hogy tisztázni tudja magát -, igencsak megromlott a kapcsolata feleségével, Boglárkával: „Nem tagadom, a bírósági ügyem igencsak megsínylette a házasságunkat Bogival, úgy is fogalmazhatnék, hogy ráment a kapcsolatunk. Nem tolerálja az ezzel kapcsolatos nyilatkozataimat, úgy érzi, hogy kiteregetem a magánéletünket, csakhogy én mindig is a nyilvánosság kereszttüzében éltem. Ez nem a meghurcoltatásomtól fogva van így, hanem évtizedek óta" - mondta a Bors Extrának adott interjúban a Dáridó atyja, aki szerint ha most elzárkózna a médiától, azzal azt sugallaná, hogy menekül.

Galambos Lajos megromlott házasságáról vallott Forrás: TV2

A zenész elárulta, hogy testvére sem nézi jó szemmel a szerepléseit, és az üggyel kapcsolatos nyilatkozatait: „Olyanok vagyunk, mint a tűz és víz. Pisti sokkal zárkózottabb típus, mint én... nem szereti az ügyemmel kapcsolatos megnyilvánulásaimat. Ez van" - mondja Lajcsi, aki gyermekeire viszont mindig számíthat.

„Lala pénzügyi területen dolgozik, és teljesen elhatárolódik a médiától, míg Istvánka nyitottabb a szereplésre. Most fog egyetemre menni, nemzetközi managementet tanul, és az is felmerült benne, hogy ügyvéd lesz. Nyilván elsősorban az én ügyem sarkallja a jogi pályára, szeretne engem védeni. De nagyon remélem, hogy mire ő elvégzi a jogi egyetemet, addigra az én ügyem már tisztázódik" - mondta bízakodva a lapnak a dáridós.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.