Az indiai bürokrácia miatt kell visszatérnie hazájába Demcsák Zsuzsa férjének, Krishannak

Demcsák Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár nagyon boldogok együtt, és Krishan tökéletesen beilleszkedett Demcsák Zsuzsa családjába, a férfinak haza kell utaznia, és  addig nem is térhet vissza Magyarországra, amíg meg nem szerez egy fontos iratot, ami az itteni házasságukhoz szükséges.
Forrás: Demcsák Zsuzsa / Instagram

„Krishan már júniusban, az ideutazása előtt beadta kint a kérelmet, de csak egy sorszámot kapott, akkori állás szerint 'csak' tizenkétezren voltak előtte... A testvérei folyamatosan próbáltak intézkedni, de Indiában sokkal lassabban működik a hivatal, folyamatosan érdeklődni kell, kopogtatni, telefonálni, tulajdonképpen kilincselni egy darab papírért, amely mindössze egy sorból áll. Most már majdnem a kilencezredik ügyet intézik, remélhetőleg a személyes jelenléte valahogyan fel tudja gyorsítani a folyamatot. Nem csoda, ha ezt a várakozást megunta és hazamegy, hogy végre pont kerüljön az ügy végére. Addig nem is jön vissza, amíg a kezében nem lesz az a bizonyos papír" - tette hozzá a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.