Csuja Imre családja nyilatkozatot adott ki fiuk halála után

Fotó: Bielik István - Origo -
halál öngyilkos Csuja Imre nyilatkozat öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csuja Imre családját szörnyű tragédia érte, második fiukat vesztették el. Egyelőre a férfi halálának oka nem ismert, a család rövid nyilatkozatot adott ki a tragédiáról. 

Csuja Imre második gyermekét vesztette el. A színész egyik fia még kamaszként vetett véget az életének, most pedig a másik fiától kell elbúcsúznia. A tragikus halálesetről egyelőre nem sokat tudni, sajtóértesülések szerint egy budapesti külső kerületi erdőben találtak rá holtan. A család nem kívánt nyilatkozni a tragédiáról, nemrég kiadott nyilatkozatukban is ezt hangsúlyozzák.

Nyilatkozatot adott ki a család Fotó: Bielik István - Origo

"Tisztelettel kérjük a sajtó képviselőit, hogy legyenek tekintettel a szerettük elvesztésében érintett hozzátartozók gyászára. Amint a család úgy érzi, hogy nyilatkozni kíván a tragédia kapcsán, azt a megfelelő fórumokon jelezni fogjuk.

Reméljük, kérésünk meghallgatásra talál ezekben a szomorú órákban.

Megértésükben bízva,

A Család" - írták a Blikknek.

Csuja Imrét máig mardossa az önvád a kamasz fia öngyilkossága miatt

Csuja Imre őszintén vallott élete legnagyobb tragédiájáról, kamasz fia öngyilkosságáról, és a történteket kísérő önvádról is. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.