kábítószer-kereskedelem drogbotrány Árpa Attila kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Árpa Attila állítja, tudja, ki keverte drogbotrányba.

Néhány nappal ezelőtt bombaként robbant a hír, miszerint Árpa Attilát kábítószer-kereskedelemmel vádolják. A színész otthonában még tavasszal razziáztak a rendőrök.

Árpa Attila most a Tények Pluszban beszélt arról, hogy továbbra is ártatlannak vallja magát, és már sejti is, ki akarja őt befeketíteni.

Megjelentek nálam a TEK-esek, és a rendőrök drogkeresőkutyákkal és házkutatást tartottak. A házkutatási parancson az állt, hogy kábítószert fogyasztok, átadok, terjesztek, forgalomba hozok és kereskedek vele. (...) Az ügyvédemmel együtt gyanítjuk, hogy egy hivatali személynek egy külön érdeke van az egész mögött."

A színész hozzátette, a rendőrök azt mondták neki, hónapokon át lehallgatták a telefonját és a beszélgetések során elhangoztak olyan kifejezések, mint például a kábítószer és a kivégzési módszerek. Árpa Attila szerint azonban egy félreértésről van szó, ugyanis rendezőként a filmjei miatt ezek mindennapos témák nála.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.